Вижте жребия за турнира на НАЛБ „Веселин Господинов“

704

НАЛБКакто обявихме ТУК, на 9 и 10 Септември 2017 година от Националната аматьорска лига по баскетбол организираме турнир в памет на внезапно напусналия ни Веселин Господинов.

Предстои пълно представяне на участниците в турнира, а имената на участниците са:

Брикс (от Западна България – София)
Норт Уест (от Западна България – София)
Ботев 2012 (от Западна България – София)
Хебър (Пазарджик) (от Южна България)
Блейдс (Бургас) (от Източна България)
София Лайънс (от Северна България)

Шестте отбора ще бъдат разделени в групи от по 3 тима. Третите отбори в групите играят директно за пето място, а първите два се класират на полуфинали.

На 16.09.2017 година пък ще се проведе традиционният за НАЛБ двубой за Суперкупата, който ще противопостави Ботев 2012 като носител на Купата за сезон 2016/2017 и победителя в турнира „Веселин Господинов“. Ако Ботев 2012 триумфира и в турнира „Веселин Господинов“, то тогава съперник на тима от Враца в мача за Суперкупата ще бъде отборът на Паляците – финалист в турнира за Купата на НАЛБ.

А сега на вашето внимание представяме и жребия, изтеглен днес, Понеделник, 04.09.2017 година, от 16:30 часа, в зала Овергаз Арена, и излъчен на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Пълен запис от него:

Група А

  1. Брикс
  2. Хебър (Пазарджик)
  3. София Лайънс

Група Б

  1. Норт Уест
  2. Блейдс (Бургас)
  3. Ботев 2012

Съвсем скоро очаквайте и пълно представяне на участниците, както и програма за турнира. Благодарим отново за доверието и интереса!

Не спирайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG/

А на 9 и 10 Септември очакваме всички в зала Овергаз Арена, за да почетем паметта на нашия добър приятел Веско Господинов.