Емоционално обръщение на Ирина Господинова

1968

2 дни преди началото на турнира „Веселин Господинов“ съпругата на нашия добър приятел Веско, който ни напусна внезапно, направи специално обръщение към Националната аматьорска лига по баскетбол във Фейсбук страницата на НАЛБ.

Поместваме пълния текст, който ни изпрати Ирина Господинова, като отново държим да подчертаем, че за всички нас беше истинска привилегия да познаваме Веско Господинов. Съпругата му, както и цялото му семейство, могат да разчитат на НАЛБ.

Искам да изкажа огромната си благодарност към Националната аматьорска лига по баскетбол за това, че правихте съпруга ми Веско Господинов щастлив, давахте му пространството да бъде себе си и да се забавлява. Сега след като той ни напусна, ви благодаря, че не спирате да ми връщате част от него чрез снимките, видеата, наградите и вниманието. Благодаря и за поканата за турнира, който организирате в негова памет. Бързам да се извиня, че няма да мога да присъствам и се надявам да не ми се сърдите. Не знам кога отново ще намеря сили да вляза в зала „Овергаз Арена“. По време на турнира реших да бъда в Белград при сина ни Веско – младши и заедно с него, чрез сайта НАЛБ, се надявам да бъдем с вас, за да почетем името на баща му. Желая здраве и успех на всички момчета, решили да участват в турнира „Веселин Господинов“. Специално благодаря и прегръщам момчетата от „Брикс“ и приятелите на Веско, които на 9 и 10 септември ще намерят сили да продължат да се забавляват, борейки се за победата. Не забравяйте, че Веско е един от Вас завинаги!

С уважение: Ирина Господинова
приятел на НАЛБ