За екипите на отборите в НАЛБ

1160

НАЛБПреди повече от година обявихме, че от Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме сътрудничеството си с фирмата за спортна екипировка Томи. Абсолютно всички преференции, описани тогава, остават валидни и днес.

Малко след това показахме и екипировката на всички отбори, които се обърнаха към НАЛБ за изготвяне на официалните си екипи.

Както можете да видите в секцията Артикули, голяма част от артикулите са дело именно на Томи.

Относно екипите на отборите пък най-базово вариантите, на които се спират повечето тимове, са 3:

Екип за отбор – възможност за пълна сублимация върху потниците и шортите (два потника и два чифта шорти), най-високо качество материя

Екип за отбор – възможност за пълна сублимация върху потниците и шортите (два потника и едни шорти), най-високо качество материя

Двулицев екип за отбор – възможност за частична сублимация върху потниците и шортите, в която влиза и изписване на името на гърба (един потник и едни шорти – двулицеви)

И докато през сезон 2014/2015 едва 5 тима играха с екипировка, изготвена със съдействието на НАЛБ, то през сезон 2015/2016 цели 15 отбора поставиха емблемата на Националната аматьорска лига по баскетбол на екипите си. ТУК можете да откриете повече информация във връзка с предишните 2 сезона.

ТомиПрез сезон 2016/2017 по-голямата част от участниците вече имат емблемата на НАЛБ на екипите си. Част от тях само допълниха екипировката си за новопривлечени състезатели – продължихме съвместната си дейност от предишните сезони. Ще видите и отбори с чисто нова екипировка, изготвена преди началото на настоящия сезон. Радваме се, че наличието на емблемата на НАЛБ върху екипите на отборите се превръща във все по-приятна и все по-сериозна тенденция. Тенденция, която отново показва и привързаността към баскетболната общност, създадена и развиваща се покрай цялостната дейност на НАЛБ. А се радваме и изключително много, че можем да съдействаме на всички за направата на екипировка максимално евтино, качествено, бързо и удобно. Имаме пълна готовност да съдействаме на всички останали желаещи.

Разбира се, много отбори се възползват и от възможността да изготвят и допълнителна екипировка към задължителната. Повече за тези възможности можете да видите ТУК.

А сега на вашето внимание представяме и отборни снимки на всички участници в Националната аматьорска лига по баскетбол през сезон 2016/2017, които недвусмислено демонстрират отношението си към идеята, каузата и имат емблемата на НАЛБ върху екипировката си, и/или са се обърнали към НАЛБ за съдействие при изготвянето на екипи:

Блу Девилссветли; тъмни
Бойз Фром Да Хууд – светли; тъмни
Брикс – светли; тъмни
Волтрон – светли; тъмни
Дефект-Вип Рипеър – светли; тъмни
Джобтайгър Дюдс – светли; тъмни – екипите не са правени чрез НАЛБ и Томи, но въпреки това от Джобтайгър Дюдс решават емблемата на НАЛБ да фигурира на екипите им
Дървоядите-Рафи – светли; тъмни
Кралете – светли; тъмни
Любимец – светли; тъмни
Мечките – светли; тъмни – екипировката на отбора не е подменена изцяло, но от тима също вече се обръщат към НАЛБ за съдействие за новите си екипи
Микс – светли; тъмни
Монстарс – светли; тъмни
Норт Уест – светли; тъмни
Олд Таймърс – светли; тъмни
Паляците – светли; тъмни – екипировката на отбора не е подменена изцяло, но от тима също вече се обръщат към НАЛБ за съдействие за новите си екипи
Ръш Баскетбол – светли; тъмни
Скравена – светли; тъмни
София Ентъртейнмънт – светли; тъмни
София Хоукс – светли; тъмни
Стрийт Бенгърс – светли; тъмни
Топ Тен – светли; тъмни
Фантомс – светли; тъмни
Фитстоун – светли; тъмни
Компакт Баскет (Пловдив)светли; тъмни
ТУ-Пловдивтъмни (отборът все още не разполага със светли екипи)
Спорт и здраве (Кърджали)светлитъмни; нови светли
Тейлър Генгсветли; тъмни – отбор, който към момента не участва в мероприятия на НАЛБ, но въпреки това се обърна за съдействие именно към НАЛБ
Сейнтс
 – светлитъмни
София Уориърс – светлитъмни
Представителен баскетболен отбор на училище, който също се обърна към НАЛБ за съдействие за своята екипировка – екипи

Разбира се, както стана дума вече, изключително много отбори се обръщат към НАЛБ за съдействие и при изготвянето на останалата част от екипировката на тима. За пример могат да бъдат дадени тениските за загрявка, каквито можете да видите в секцията Артикули. Ето и няколко примера: 1; 2; 3; 4, а именно такъв е и случаят с отборите на Ентъртейнмънт и София Лайънс, които си спечелиха тениски от НАЛБ (ТУК можете да откриете информация за Ентъртейнмънт, ТУК – за София Лайънс). Ето и няколко снимки на тениските на София Лайънс: лице; гръб.

Както се вижда съревнованието между отборите за най-хубави екипи е изключително оспорвано. Кой е вашият фаворит?

Имайки предвид, че само за сезон 2016/2017 до момента ви представихме 31 тима, а от НАЛБ и Томи работихме за екипировката и на други 3 през последните 2 сезона (чиито състезатели просто са разпръснати по останалите отбори през настоящия сезон), можем смело да заявим, че сме работили за официалната екипировка на доста солидно количество отбори през годините. Разбира се, радваме се, че до този момент винаги всички са били удовлетворени от съвместната ни дейност.

Благодарим на всички отбори, използвали съдействието на НАЛБ и поставили емблемата на НАЛБ върху екипите си! Благодарим и на фирмата за екипировка Томи!

ТУК можете да откриете всички артикули на НАЛБ, ТУКвсички партньори, а ТУК – всички обекти, в които участниците в НАЛБ ползват отстъпки.

Редакция (16.03.2017 година, 19:00 часа): Статията е актуализирана с информация и за нови отбори, които се обръщат към НАЛБ за изготвяне на екипировката си.

Редакция (15.08.2017 година, 19:00 часа): Статията е актуализирана с информация и за нови отбори, които се обръщат към НАЛБ за изготвяне на екипировката си.