Крайно класиране в турнира за купата на НАЛБ, ясен е и мачът за суперкупата

715

Турнир за купата на НАЛБ - ФиналДо края на турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2014/2015 остават 2 мача – мачът за трето място и големият финал.

В спора за бронзовите медали един срещу друг ще се изправят отборите на Кучетата от Младост и Политехника. Големият финал пък противопоставя Брикс и Норт Уест. Между двата мача на 19.07.2015 година ще се проведат и конкурсите за стрелба от линията за наказателни удари, по забивки и за стрелба от зоната за три точки. ТУК можете да намерите повече информация по въпроса, а ТУК можете да откриете събитието във Фейсбук относно финалите в турнира за купата на НАЛБ.

И така крайното класиране в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2014/2015, в който участие взеха 20 отбора, е почти ясно. Остава да бъдат разпределени единствено първите 4 места. Преди да ви представим класирането от двадесето до пето място обаче нека обявим и какъв ще бъде мачът за суперкупата на НАЛБ.

За първи път ще бъде проведен мач за суперкупата на НАЛБ, като той ще противопостави шампиона в първенството (Брикс) и победителя в турнира за купата на НАЛБ (Брикс или Норт Уест). Със сигурност обаче мачът за суперкупата ще изправи отново един срещу друг отборите на Брикс и Норт Уест, тъй като при триумф на Норт Уест в турнира за купата, Брикс е шампионът, а Норт Уест – носителят на купата. При победа и дубъл за Брикс, в мача за суперкупата се изправя финалистът от турнира за купата. Т.е. при всички случаи преди началото на сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол ще наблюдаваме потворение на финала в турнира за купата на НАЛБ между отборите на Брикс и Норт Уест.

А ето го и крайното класиране от двадесето до пето място в турнира за купата на НАЛБ:

20. София Булс
19. Фитстоун
18. Уориърс
17. Фантомс
16. Джедай Мастърс
15. Ентъртейнмънт
14. София Суперсоникс
13. София Лайънс
12. Тънкаж
11. Полицаите
10. София Хоукс
9. Гуми-Нет
8. Еър Фреш
7. Олд Таймърс
6. Рапидо
5. Спортни Настилки-Зуум Дизайн

За повече информация можете да посетите и секцията Класиране.

НАЛБОгромни благодарности на всички замесени и в турнира за купата на НАЛБ! В Неделя, 19.07.2015 година, са последните мероприятия на НАЛБ на закрито за сезона, като за пореден път благодарим най-искрено на абсолютно всички за подкрепата! За нас беше истинско удоволствие, сериозна отговорност и изключителна чест да бъдем заедно през завършващия сезон 2014/2015! Надяваме се, че съвместната ни дейност ще продължи и през сезон 2015/2016, за който скоро ще има информация!