НАЛБ в „Добър ден с БНТ2“

1748

На 08.10.2017 година в ефира на БНТ2 беше излъчен пореден епизод от предаването „Добър ден с БНТ2“.

То се излъчва всяка Събота и Неделя. Във втората част на предаването основната тема е спорт.

На 8 Октомври акцентът беше Националната аматьорска лига по баскетбол.

Гости бяха Мартин Механджиев като представител на НАЛБ, както и двама дългогодишни участници в лигата – Михаил Захариев (ръководител на отбор, съставен от състезатели в драфта през сезон 2014/2015, който впоследствие достига и до титлата) и Николай Истатков (представител на един от най-старите и постоянни отбори в НАЛБ с множество участия на всякакви мероприятия, организирани от НАЛБ).

При гостуването си Механджиев, Захариев и Истатков отговарят на много интересни въпроси, включително как всеки се е запалил по баскетбола. Механджиев разкрива какви са мотивите за създаването на НАЛБ, а Захариев и Истатков споделят как са се срещнали с НАЛБ. Разбира се, става дума и за амбициите за бъдещето, както и за много други любопитни въпроси.

Тук можете да откриете цялото предаване в сайта на БНТ: Добър ден с БНТ2 – 08.10.2017. Частта относно НАЛБ започва на 31-а минута.

Радваме се, че представители на НАЛБ получават все по-голямо признание и все повече покани от страна на различни медии, за което използваме възможността и да благодарим!

Специални благодарности на БНТ и БНТ2 за поканата!

А сега на вашето внимание представяме гостуването на Мартин Механджиев, Михаил Захариев и Николай Истатков в „Добър ден с БНТ2“: