НАЛБ в партньорство с ДЗИ, изключителни условия за участниците в НАЛБ

675

ДЗИОт Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим сътрудничеството си с дружеството с най-дълга история на българския застрахователен пазар – ДЗИ.

ДЗИ е част от белгийската финансова група KBC, чиято централа се намира в Брюксел (Белгия) и която обслужва над 10 милиона клиенти и управлява активи на стойност над 253 милиарда евро.

Благодарение на това сътрудничество всички участници в НАЛБ ще имат възможността да ползват отстъпка в размер на цели 30% за специално изготвеното предложение за състезателите в Националната аматьорска лига по баскетбол.

ДЗИ

Застрахователната сума е 5000.00 лева – сумата, за която всеки би се застраховал. Годишната (еднократна) застрахователна премия за всеки желаещ е 54.94 лева. За сравнение, цената на индивидуална застраховка на спортисти (рисков клас Баскетбол) за същата застрахователна сума и при същите условия би била 76.30 лева. Т.е. благодарение на партньорството на НАЛБ с ДЗИ всеки участник в НАЛБ освен по-лесния достъп, който ще получи до продуктите и услугите на ДЗИ, за въпросната застраховка би спестил повече от 20.00 лева.

Друг важен факт, на който трябва да обърнем внимание, е че застраховката е с 24-часово покритие, 365 дни в годината, т.е. важи по всяко време, а не само по време на мероприятията на НАЛБ и покрива злополуки както в спорта (било на среща в НАЛБ или на тренировка на отбора), така и в бита, труда, транспорта на територията на Република България и в чужбина.

При сериозен интерес от страна на участниците в НАЛБ е възможно дори и редуциране на застрахователната премия.

При интерес от страна на участници за по-висока застрахователна сума, от НАЛБ и ДЗИ ще отправим и ново предложение.

Използваме възможността да благодарим на партньорите си от ДЗИ за неуморната работа в последните месеци, за да можем да достигнем до всичко това!

Вярваме, че това сътрудничество ще бъде меко казано ползотворно. Радваме се и че най-накрая можем да се похвалим с такова. Признаваме, че многобройните запитвания през последните години ни накараха все по-силно да работим в тази насока. Щастливи сме, че резултатите са налице.

За съжаление контузиите са част от играта и несъмнено подобни застраховки, особено за активно спортуващи хора, са крайно препоръчителни.

Всеки желаещ участник в НАЛБ да се възползва от специалното предложение може да се свърже с нас по някой от начините, описани в секцията Контакти.