НАЛБ в телевизионни реклами

1464

НАЛБОт Националната аматьорска лига по баскетбол сме горди да обявим, че вече доста рекламни агенции се обръщат към нас за съдействие при осъществяване на проектите си.

След зададените критерии от съответната рекламна агенция от НАЛБ предлагаме участници в лигата. След кастинг пък рекламната агенция избира кои да бъдат поканени за участие в рекламата.

На вашето внимание представяме първата реклама, която можете да гледате и по много телевизионни канали – 100% POWER Крачка напред.

Както виждате, в рекламата участват Тодор Нинов от Мечките, Тони Прокопиев от Олд Старс 22 и Георги Кучков от ФитСпо Баскет.

Реклама

Прокопиев след това получи покани за участие и в други реклами – включително такава на М-тел.

В друга телевизионна реклама пък участие взеха Албертин Йорданов от Ботев 2012, Иван Паничерски от Волтрон, Калоян Николов от Норт Уест, Мирослав Иванов от София Хоукс, Красимир Гайдаров от Фантомс и Александър Христов от Кучетата от Младост. Рекламата на bet365 също вече „върви“ по телевизията.

Благодарности за доверието на рекламните агенции! Радваме се, че всички остават с изцяло положителни впечатления след работата си с нас и препоръчваните от нас участници в Националната аматьорска лига по баскетбол.

Редакция (10.04.2017 година, 12:00 часа): Мартин Слаев от Блу Девилс вече също може да бъде добавен в списъка на състезатели, които са стигнали до участие в телевизионна реклама благодарение на НАЛБ. Рекламата е на Теленор и се очаква съвсем скоро да започне да бъде излъчвана.