НАЛБ продължава съвместната си дейност и с фирмата за екипировка Томи

529

ТомиДо момента обявихме сътрудничествата си с Гуми Нет, Моливко, VIP Repair и XenoBG. Отстъпките във всички обекти, които ще могат да бъдат ползвани от участниците в НАЛБ са събрани в секция, която можете да намерите в долното меню в сайта на НАЛБОтстъпки.

Радваме се да обявим, че продължава партньорството ни и с фирмата за спортна екипировка Томи. ТУК можете да откриете сайта на фирмата, а ТУКФейсбук страницата.

Както можете да видите и в секцията с Артикули на НАЛБ, голяма част от артикулите са дело именно на Томи. Фирмата се слави с изключително качество на продуктите.

Отстъпката за всички артикули с изключение на екипите се състои в преференциалната цена, която от Томи предоставят на НАЛБ като корпоративен клиент, след което НАЛБ предлага артикулите на всички желаещи на същите преференциални цени, на които ги изкупува, като куриерските разходи са за сметка на НАЛБ.

При екипите, като двата основни варианта можете да видите ТУК (възможност за пълна сублимация върху потниците и шортите (два потника и едни шорти), най-високо качество материя) и ТУК (възможност за частична сублимация върху потниците и шортите, в която влиза и изписване на името на гърба (един потник и едни шорти – двулицеви), ситуацията е по-различна. При поръчка на екипировка за отбор чрез НАЛБ, както вече направиха доста отбори, предимствата са следните:

  1. От Томи оформят желания дизайн без никакви допълнителни финансови изисквания, като много често дизайнът се преправя двуцифрен брой пъти, което по никакъв начин не рефлектира върху крайната цена на продукта.
  2. НАЛБ поема абсолютно цялата комуникация с фирмата, като на отборите се предоставят проекти докато такъв не бъде одобрен.
  3. НАЛБ заплаща куриерските разходи, тъй като емблемата на НАЛБ също фигурира на екипа. Отборът плаща единствено самата екипировка.
  4. Въпреки че срокът за изпълнение на поръчка по принцип е един месец, от Томи приоритизират поръчките на НАЛБ заради огромната ангажираност.
  5. Друг основен проблем, а именно поръчка на единични бройки от същата екипировка за новопривлечени състезатели, е решен, тъй като имаме уверението, че подобни поръчки, които се бавят доста, ще бъдат изпълнявани много по-бързо отколкото по принцип.

През сезон 2014/2015 по този начин екипировката си направиха отборите на Блейдс, Олд Таймърс, Фитстоун и Фантомс. Преди мача за суперкупата, проведен на 13.09.2015 година НАЛБ съдейства за направата на екипировка и на отбора на Норт Уест. В момента от НАЛБ и Томи работим по проектите на още доста отбори, които ще можете да видите в началото на сезон 2015/2016.

Разбира се, надяваме се, че изключителната ни съвместна дейност в последните години съвсем скоро ще провокира ръководството на Томи да увеличи отстъпките за всички участници от НАЛБ.

Благодарим за съвместната дейност и пожелаваме успех на Томи, като се надяваме, че въпреки многото реализирани проекти до момента, партньорството ни ще става все по-сериозно!