НАЛБ стартира съвместен проект с Blizoo

650


ТУК
можете да намерите всички официални партньори на Националната аматьорска лига по баскетбол.
Благодарение на тези сътрудничества всички участници в НАЛБ ползват и отстъпки в съответните обекти.

Сега с огромно удоволствие съобщаваме и че от НАЛБ стартираме съвместен проект с Blizoo.

Всички участници в Националната аматьорска лига по баскетбол ще могат да се възползват от две доста примамливи предложения. В пакетите специално е включена и Diema Xtra, тъй като това ще дава възможност на всички любители на баскетбола да проследяват срещи от NBA в ефира на българска телевизия.

Ето ги и специалните оферти, които Blizoo предоставя:

BlizooПакет 1: Blizoo 2 SMART, който включва:

  • 140 цифрови програми, 130 SD (Standart Definition) и 10 HD (High-definition)
  • Diema Extra Пакет (Diema Extra, Diema Extra 2, Trace Sport Stars, Diema Extra HD, Diema Extra 2 HD, Trace Sport Stars HD).
  • 25MBPS неограничен интернет трафик. Интернет връзката се предоставя чрез FTP кабел и не включва Wi-Fi рутер. Всеки клиент може да използва собствен рутер/суитч, или да закупи безжично у-во TP-LINK WR 740N от blizoo на стойност 29,90лв, с гаранция 2 години.
  • Цена на абонаментния план: 20,90лв/мес (с вкл. ДДС)
  • Срок на договора: 18 месеца..

Пакет 2: Blizoo 2 SMART PRO, който включва:

  • 140 цифрови програми, 130 SD (Standart Definition) и 10 HD (High-definition)
  • Diema Extra Пакет (Diema Extra, Diema Extra 2, Trace Sport Stars, Diema Extra HD, Diema Extra 2 HD, Trace Sport Stars HD).
  • 50 MBPS неограничен интернет трафик. Интернет връзката се предоставя чрез FTP кабел и не включва Wi-Fi рутер. Всеки клиент може да използва собствен рутер/суитч или да закупи безжично у-во TP-LINK WR 740N от blizoo на стойност 29,90лв с 2-годишна гаранция.
  • Цена на абонаментния план: 23,90лв/мес (с вкл. ДДС).
  • Срок на договора: 18 месеца

BlizooОсъществяването на контакта с Blizoo трябва да става чрез НАЛБ, тъй като офертите са само за участници в НАЛБ. Другият вариант е контактът да се осъществява директно с представителя на Blizoo в съвместния проект с НАЛБ Ясен Цветков (0888880605), чийто телефон е изписан и на снимката. Тогава участниците ще трябва да удостоверят, че са част от НАЛБ, като начинът е добре познат – чрез състезателните карти, каквито имат всички участници. От управата на компанията пък уверяват и че съвместната дейност може да стане още по-сериозна при положителни резултати в началото.

За повече информация можете да се свържете с нас: Контакти или с Ясен Цветков от Blizoo, като просто трябва да се представите и да кажете, че става дума за съвместния проект с НАЛБ.Blizoo

Благодарим за предоставените възможности! Надяваме се, че съвместната ни работа ще бъде много продължителна и ползотворна!