НАЛБ с партньорство с компания на собственика на Орландо Меджик

734

ТУК и ТУК може да намерите всички официални партньори на Националната аматьорска лига по баскетбол.

АмуейНАЛБ стартира партньорство с една от най-големите и авторитетни компании в света – Амуей. Амуей е компания номер 1 в областта на директните продажби. Единият от собствениците на Амуей Рич Девос е собственик и на баскетболния отбор в NBA Орландо Меджик. Залата, в която се провеждат домакинските мачове на отбора, носи името Amway Arena.

От Амуей обявиха, че са подготвили множество награди (подходящи за спортисти) за част от призьорите както от редовния сезон на първенството на НАЛБ в София, така и за най-добре представилите се в плейофите, в турнира за купата на НАЛБ, както и в планирания за лятото 3х3 турнир на НАЛБ. От компанията уверяват, че ще има също осигурени награди и за цели отбори.

Освен това, партньорството с Амуей ще предостави и инициативи, на които състезателите ще могат да се запознаят с ползите на част от продуктите на водещата компания в света в областта на биоактивните хранителни добавки, витамини и минерали Nutrilite и първата глобална марка енергийни напитки без захар XS Power Drink.

NutriliteОсвен като марка продукти от Nutrilite са участвали в много спортни мероприятия и инициативи. Nutrilite си партнира и сътрудничи с отбори и клубове по целия свят като: футболен клуб Милан, федерацията по волейбол в Турция и други. Била е партньор с детско-юношеския баскетбол на Китай, футболната федерация на Канада и други.

XS Power DrinkXS Power Drink от своя страна участва в провеждането на много спортни мероприятия, състезания и шампионати като: турнири по плажен волейбол и волейбол на сняг, маратони, екстремни състезания с велосипеди, мотори, ски, сноуборд и други.

Щастливи сме да ви информираме, че на 7 и 8 Май 2016 година по време на всички мачове от плейофите в първенството на НАЛБ в София, в зала Овергаз Арена ще се проведе такава инициатива. На нея ще присъстват специалисти в областта на тези продукти, които ще бъдат на разположение на участниците в НАЛБ през целия уикенд – за консултация и разяснение на същността на продуктите и ползите, които те могат да донесат на всеки един от състезателите в Националната аматьорска лига по баскетбол.