Втори финал в първа дивизия в София – гледайте и следете на живо срещата

430

На живо - НАЛБДнес, Сряда, 22.06.2016 година, ще се изиграе вторият мач от финалната серия в първа дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016.

ТУК можете да видите пълната програма за целите плейофи от първенството на НАЛБ в София, както и пълната програма за турнира за купата на НАЛБ.

Предстоящата среща отново ще се проведе в зала Овергаз Арена. Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Срещата ще бъде излъчена на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линкът за „Live Stream“-а на НАЛБ е един и същи: https://www.youtube.com/v/NBOAZB0fDVY?vq=hd1080&hd=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos. ТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Ето го и линка за статистиката от втория финален двубой за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в София, първа дивизия:

22.06.2016 година, Сряда – Овергаз Арена
21:00 Олд Старс 22 – Брикс (1)

ТУК можете да намерите повече информация относно предстоящата среща. Отборът на Брикс спечели първия двубой и при победа тази вечер ще триумфира с титлата. При победа на Олд Старс 22 ще се стигне до решителен трети мач.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG