Възможност да превърнете хобито си в работа

598

След като преди близо година ви представихме възможността да станете част от екипа на InPlay Sports Data и интерес проявиха много участници, сега отново напомняме за възможността всеки желаещ участник в Националната аматьорска лига по баскетбол да бъде поканен на интервю.

ТУК можете да откриете пълна информация по въпроса.

ТУК пък можете да откриете актуалната в една от водещите онлайн платформи за предлагане и намиране на работа.

От InPlay Sports Data предлагат чрез НАЛБ възможност за работа на всички участници и фенове на Националната аматьорска лига по баскетбол. Компанията е водещ световен доставчик на онлайн спортно съдържание и неговото разпространение. Водени от най-съвременни технологии InPlay Sports Data предоставя на широката си клиентска база висококачествени продукти на данни и цифрово съдържание в целия свят. Компанията има специализирани екипи в целия свят, за да се гарантира цялостното отразяване на спортните събития и точност на данните в различните часови зони. Дейността на компанията спомага и за спортните залози, особено за тези в реално време.

От InPlay Sports Data търсят мотивирани хора за разширяващия се екип на компанията в София. Първоначалната роля на желаещите ще бъде съсредоточена върху актуализиране и наблюдение на различни спортни събития, включително баскетбол.

Това, което от НАЛБ предлагаме обаче, е директен контакт с една от водещите фигури в компанията. Става дума за дългогодишния участник в Националната аматьорска лига по баскетбол Иван Иванов, който през настоящия сезон се състезава в ТН Машини.

За повече детайли можете да се свържете директно с него на имейл адрес ivan.ivanov@inplaysd.com, а при желание можете да пишете и до НАЛБ, а ние ще осъществим директната връзка с него – us_nalb@abv.bg.

Молбата ни е, ако кандидатствате по обявата в горепосочения сайт, задължително в CV-то си да упоменете, че кандидатствате чрез НАЛБ. Имаме уверението, че абсолютно всички желаещи, които кандидатстват чрез Националната аматьорска лига по баскетбол ще бъдат поканени на интервю за свободните позиции.

Радваме се и че баскетболното общество, изградено около НАЛБ през последните 7 години има нова добра възможност. Благодарим за доверието на всички, които търсят желаещи за своята дейност именно чрез НАЛБТова само показва, че Националната аматьорска лига по баскетбол е уважавана организация от изключително сериозни компании и те могат да разчитат на нея, когато става дума за отговорна дейност. Разбира се, това означава и че участниците в НАЛБ са ценени, и неслучайно им се предоставя поредна възможност. А вярваме, че няма и да бъде последната.