Гледайте и следете полуфиналите в турнира на НАЛБ в Южна България

461

Днес, Неделя, 04.03.2018 година, ще се изиграят и полуфиналите в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018.

Турнирът се провежда в град Пазарджик, зала Васил Левски от 3 до 5 Март 2018 година. ТУК можете да намерите пълната информация за турнира.

Всичко налично в първенството на НАЛБ е налично и за турнира на НАЛБ в Южна България. Разбира се, излъчваме двубоите на живо с картина. Отразяваме и статистиките от срещите в реално време. След края на дадена среща можете да откриете пълна информация за нея – статистика, видео и снимки, следвайки линковете по-долу.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линк за „Live Stream“-а на НАЛБhttps://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCKgjDIzjGRvEdqLjjpC-B_w&vq=hd1080&hd=1&autoplay=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Разбира се, излъчването на статистики на живо също е налично. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Седемте отбора, които участват на турнира на НАЛБ в Южна България за сезон 2017/2018, бяха разпределени в 2 групи, а след четвъртфиналите предстои и полуфиналната фаза. ТУК отново можете да си припомните абсолютно всички детайли около турнира.

Пълната програма за турнира може да бъде открита ТУК.

Резултатите от турнира могат да бъдат откривани ТУК, а класиранията в отделните групи и елиминационната фаза – ТУК.

Ето ги и линковете за всяка от срещите от полуфиналната фаза на турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018 – по този начин лесно ще откриете линк за статистиката на живо от двубоя, а след края му – пълен видеозапис, снимки от срещата и статистика:

04.03.2018 година, Неделя – Васил Левски, Пазарджик
20:00 Хебър (Пазарджик) — Сборная
21:45 Монстарс-ГоуТуАдминс — Атлетик 95 Куклен

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG