Гледайте и следете финалите в турнира на НАЛБ в Южна България

470

Утре, Понеделник, 05.03.2018 година, ще се изиграят финалите в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018.

Турнирът се провежда в град Пазарджик, зала Васил Левски от 3 до 5 Март 2018 година. ТУК можете да намерите пълната информация за турнира.

Всичко налично в първенството на НАЛБ е налично и за турнира на НАЛБ в Южна България. Разбира се, излъчваме двубоите на живо с картина. Отразяваме и статистиките от срещите в реално време. След края на дадена среща можете да откриете пълна информация за нея – статистика, видео и снимки, следвайки линковете по-долу.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линк за „Live Stream“-а на НАЛБhttps://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCKgjDIzjGRvEdqLjjpC-B_w&vq=hd1080&hd=1&autoplay=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Разбира се, излъчването на статистики на живо също е налично. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Седемте отбора, които участват на турнира на НАЛБ в Южна България за сезон 2017/2018, бяха разпределени в 2 групи, а след четвъртфиналите и полуфиналите предстои финалната фаза. ТУК отново можете да си припомните абсолютно всички детайли около турнира.

Пълната програма за турнира може да бъде открита ТУК.

Резултатите от турнира могат да бъдат откривани ТУК, а класиранията в отделните групи и елиминационната фаза – ТУК.

Ето ги и линковете за всяка от срещите от финалната фаза на турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018 – по този начин лесно ще откриете линк за статистиката на живо от двубоя, а след края му – пълен видеозапис, снимки от срещата и статистика:

05.03.2018 година, Понеделник – Васил Левски, Пазарджик
09:30 Пинк Пантерс — Младост-Босилеград (Сърбия) – мач за пето място
11:15 Сборная — Атлетик 95 Куклен – мач за трето място
13:00 Хебър (Пазарджик) — Монстарс-ГоуТуАдминс – финал

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG