Записването в НАЛБ продължава

432

НАЛБ - ЕмблемаПродължава записването за втория сезон на Националната аматьорска лига по баскетбол. Към момента има доста отбори, които проявяват интерес да участват, но за да е ясна процедурата по записване, трябва да се уточни следното: за да бъде отбор официално записан за участие в НАЛБ, негов представител трябва да изпрати заявка на имейл us_nalb@abv.bg , като тази заявка можете да намерите ТУК.

От Наредбата, която можете да намерите ТУК, ще се запознаете с всички условия за участие в лигата. Всеки желаещ, който е навършил 18 години и не се състезава професионално, може да вземе участие в НАЛБ. Отбори, които не са от град София, също могат да се включат, като ръководството на НАЛБ ще се погрижи да им осигури хотели на преференциални цени, ако имат подобна нужда.

Записването продължава до 07.10.2012 година, като тогава ръководството на НАЛБ ще се свърже с всички записали се отбори и ще се уточни кога ще се проведе техническата конференция. На нея ще стане ясен форматът на лигата в зависимост от броя на отборите и техните желания. Срещите ще се играят в залата на стадион „Локомотив„.

В страницата на НАЛБ във Фейсбук можете да намерите полезна информация, както и много снимки от сезон 2011/2012 – http://www.facebook.com/NALB.BG

Ръководството на НАЛБ се надява участващите отбори тази година да са повече от отборите през изминалия сезон. Това несъмнено би подобрило цялостното ниво на лигата, от което участниците в първия сезон останаха много доволни.

Ако имате въпроси, можете да пишете на имейл us_nalb@abv.bg или да се обадите на някой от телефоните: 0889 862 033 / 0894 262 838 – Мартин Механджиев