Започва записването в НАЛБ за сезон 2013/2014

470

НАЛБНационалната аматьорска лига по баскетбол се готви за своя трети сезон!

За да запишете отбора си, е необходимо да попълните заявката за участие, която можете да намерите ТУК. След това е необходимо да изпратите заявката на имейл us_nalb@abv.bgЗаписването продължава до 22:00 часа на 15.09.2013 година (Неделя).

Двубоите от НАЛБ ще се провеждат в залата на стадион “Локомотив”, като програмата за дни и часове ще бъде съобразена и с желанията на отборите. Практиката до момента е мачовете да се провеждат през уикендите, защото НАЛБ е аматьорска лига и участниците в нея имат други ангажименти и занимания. Ръководството на НАЛБ, а и участниците до момента, не възприемат идеята мачовете да се играят късно вечер в делнични дни, именно защото няма никакъв смисъл да се отбива номерът, когато всички са изморени след работен ден, а и мачовете да свършват в доста късните часове на денонощието.

Право на участие в НАЛБ има всеки, който е навършил 18 години и не се състезава професионално. За всякакви изключения е необходимо да се обърнете към ръководството на НАЛБ.

Абсолютно всичко за лигата можете да откриете в НаредбатаТУК.

В страницата на НАЛБ във Фейсбук пък можете да откриете цялата история на НАЛБ, включително и снимки от всеки един мач, който е игран в Националната аматьорска лига по баскетбол – https://www.facebook.com/NALB.BG.

ТУК можете да намерите списъка, който трябва да попълните с имената на състезателите, които искате да картотекирате – този списък е необходим за техническата конференция.

ТУК пък можете да откриете тимовия лист, като попълнен такъв ще трябва да представяте преди началото на всеки мач на отбора си – с имената на състезателите, които ще вземат участие в съответния мач.

Идеята е лигата да стартира в края на Септември или началото на Октомври и да приключи до края на месец Май. През месец Юни пък е планирано да се проведе традиционният турнир за купата на НАЛБ. В зависимост от броя на отборите ще се изготви подходящ календар.

Официалният сайт на лигата ще бъде готов в най-скоро време, като там ще бъдат публикувани всички новини, резултати, програма и други, както и статистиките от всяка среща. Статистиките ще са новостта в НАЛБ през идния сезон. Статии, снимки, новини, класирания, резултати, история, награди и други отново ще има, а за да добиете по-добра представа, можете отново да разгледате страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG.

Ръководството на НАЛБ продължава да следва идеите и концепцията си за развитие. Желанието ни е мачовете в НАЛБ да продължават да се превръщат в празник за участниците, организацията да е на високо ниво и всичко да се прави максимално правилно и коректно, както и на отборите да се предоставят оптимални условия.

Освен преференциите, свързани директно с баскетболната игра, ръководството на НАЛБ ще осигури сериозни намаления и отстъпки на участниците в лигата за фитнес в центъра на град София.

Ако имате някакви въпроси, можете да пишете на имейл us_nalb@abv.bg или да се обадите на някой от следните телефони: 0889 862 033 / 0894 262 838 – Мартин Механджиев.