Защото обичаме това, което правим! Звезден уикенд на НАЛБ

868

Най-напред искаме да изкажем огромните си благодарности на абсолютно всички, които станаха част и допринесоха за звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018!

Той се проведе на 17.12.2017 година, като включваше цели 4 двубоя, множество конкурси, игри, забавни моменти, шоу програма и много положително настроение. ТУК можете да намерите множество снимки от Коледния празник на НАЛБ.

ТУК пък ще откриете пълен запис от различни камери на всичко, което се случи по време на звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018.

ТУК можете да откриете изключително много и интересна информация относно всичко, което предстоеше на традиционния празник на НАЛБ.

Демонстративен мач между екипа на НАЛБ и Септември

Младите представители на баскетболен клуб Септември се представиха повече от успешно, а със сигурност и цялото преживяване може да бъде само и единствено от полза за тях.

Председателят на клуба Николай Спасов също се включи в шоуто и като състезател, като не му трябваше много време, за да разкрие и качествата си.

За НАЛБ ТИЙМ в състава за срещата личаха имената на Румен Христов, Нелсон Бориславов, Манол Герушин, Кирил Котев, Любомир Борисов, Марин Механджиев (треньор), Панайот Цонев, Мартин Механджиев, Боян Алексиев, Теодора Славова, Симона Карагенова, Ивайла Алексиева, Александър Кирицов, Александър Предов. На снимката виждате и останалата част от екипа на НАЛБ (с известни изключения).

В крайна сметка НАЛБ ТИЙМ спази традицията, запазвайки 100%-овия си положителен баланс.

Съдии на срещата по традиция бяха Иван Панов и Светослав Алексиев.

Положителното настроение, уважението и любовта към баскетбола не спряха да бъдат проявявани от когото и да е по време на целия демонстративен мач между НАЛБ и БК Септември, а и като цяло по време на звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018.

Благодарим на Септември за шоуто, което си спретнахме! За нас беше истинско удоволствие.

Кулминацията на Коледния празник на НАЛБ, разбира се, бяха трите мача на звездите. През този сезон отново бяха три, тъй като имаше по един такъв за всяка от трите дивизии. Това пък означаваше и че предстояха три пъти повече емоции, три пъти повече шоу.

Мач на звездите в трета дивизия

Състезателите, които заслужиха мястото си в демонстративния двубой за трета дивизия, показаха изключителни качества, а мачът се превърна в невероятно шоу със значително количество атрактивни забивки и изпълнения. В крайна сметка отборът на Airball спечели срещата с 90:65.

ТУК можете да откриете състава на Airball, а ТУК – този на Basketball Academy.

Най-полезен състезател в двубоя стана Александър Кирицов от Airball и Пистолет. Най-резултатен в двубоя пък стана Антоан Тотев от Basketball Academy и Мечките.

А Кирицов определено заслужи наградата си не само с играта си, но и с поведението си на терена и очевидното желание да забавлява всички в залата.

Разбира се, няма как да подминем и феноменалното включване на един от реферите в срещата – Панайот Цонев.

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари победи Петър Трендафилов от Ръш Баскетбол. Втори остана Ангел Братанов от Ремонт Експерт. В шоуто се включиха и Зоя Станоева от Пистолет, и Светла Георгиева от Фантомс.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки победител стана Емил Гергински от ПистолетТодор Тодоров от Мечките завърши на второ място, а трети остана Драгомир Цанов от Ремонт Експерт.

Съдии на срещата бяха Боян АлексиевЛюбомир Борисов и Панайот Цонев.

Мач на звездите във втора дивизия

Състезателите, които заслужиха мястото си в демонстративния двубой за втора дивизия, също зарадваха публиката с много красиви изпълнения. В крайна сметка отборът на Airball се наложи над Basketball Academy със 107:104.

ТУК можете да откриете състава на Airball, а ТУК – този на Basketball Academy.

Най-полезен състезател в двубоя стана Кристиян Шотев от отбора на Airball и Монстарс. Кристиян Шотев стана и най-резултатен в срещата.

И тук шоу съвсем не липсваше, като съвсем не само състезателите в мача демонстрираха огромното си желание за игра.

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари за трета поредна година победи Димитър Колев от Дървоядите. В подножието на върха остана Иван Томов от Кучетата от Младост Б. На трето място се нареди Марио Юруков от София Ентъртейнмънт.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки победител стана Красимир Василев от Рапидо Куриери. Втори завърши Христо Владимиров от Паляците, а на трето място приключи Димитър Йошев от Фитстоун.

Съдии на срещата бяха Марин МеханджиевБоян Алексиев и Спас Колев.

Мач на звездите в първа дивизия

Разбира се, с най-голям интерес се очакваше шоуто от първа дивизия. Участниците в двубоя определено не разочароваха феновете, като ги зарадваха с множество красиви изпълнения и забивки. Airball се наложи над Basketball Academy с 97:93.

ТУК можете да откриете състава на Airball, а ТУК – този на Basketball Academy.

Най-полезен състезател в двубоя стана Христо Цеков от Airball и Ботев 2012. Най-резултатен в двубоя пък стана Мартин Димов от Airball и Гуми-Нет.

Водещ на шоуто беше добре познатият ни съмишленик Александър Кирицов, известен още и като MC CISTERNA.

Съдии на срещата бяха Марин МеханджиевБоян Алексиев и Спас Колев.

Разбира се, както винаги имаше и игра с публиката, като ТУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК можете да откриете снимки по въпроса.

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари победи Мартин Механджиев от София Хоукс. Той се наложи драматично и след продължение над Огнян Касабов от Ероус. Трети остана Цветомир Найденов от София Лайънс.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки номер едно стана Огнян Касабов от ЕроусГеорги Чакъров от Ероус завърши на второ място. Поради лични причини третият финалист Николай Истатков от София Лайънс не успя да вземе участие, което пък даде нова възможност на Александър Кирицов да направи шоу за многобройната публика.

В конкурса по забивки, обединяващ участниците и от трите дивизии в НАЛБ, имаше много невероятни и атрактивни изпълнения. Журито на конкурса беше в състав Светослав Алексиев, Иван Паничерски и Огнян Касабов. В крайна сметка след наистина изключителна надпревара триумфира Константин Коев от ФитСпо Баскет. Втори остана Деян Михов от Кралете, а на трето място завърши Димитър Гатев от Торнадо.

И тук желание да вкарат кош определено нямаха само състезателите в двубоя.

Използваме възможността да благодарим на “Салиев Дентал Кеър” ЕООД за специалните подаръци!

Напомняме и че от НАЛБ имаме специална серия с артикули за звездния уикенд, като всички артикули на НАЛБ можете да откриете ТУК.

А ако някой ви каже, че в България липсва интерес към баскетбола…

Кажете му, че в НАЛБ не се интересуваме от статуквото.

От любов към играта!

Благодарим на всички за огромния интерес към начинанията ни! Благодарим, че отново ни показахте, че всичко, което правим, си струва!

Радваме се, че залата отново беше пълна и с деца и подрастващи, като вярваме, че сме успели да предадем любовта си към играта и на тях.

Радваме се, че успяхме да съберем хората, които обичат баскетбола, без никой да отдава значение на пол или възраст. Любовта е една.

Благодарим и за страхотния подарък – снежен човек, за който тепърва ще откриете информация във Фейсбук!

Благодарим на всички, които отразиха по невероятен начин звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018!

ТУК можете да разгледате още много интересни снимки.

От екипа на Националната аматьорска лига по баскетбол благодарим и за безбройните поздравления и положителни оценки, които получихме както във Фейсбук, така и на живо! За нас беше истинско удоволствие! Надяваме се, че не сме ви разочаровали. Със сигурност имаме огромно желание да продължаваме да се усъвършенстваме, така че се надяваме и ние да ставаме все по-добри. Благодарим! Вярваме и ще продължаваме да вярваме, просто защото си струва! Баскетболът го заслужава!

Весели празници!

*We believe*