За поредна година НАЛБ е съорганизатор на 3х3 турнира на УНСС

802

УНСССтудентски съвет при Университета за национално и световно стопанство организира баскетболен 3х3 турнир. От НАЛБ сме поканени за поредна година да спомогнем за оптималното протичане на мероприятието.

След като останаха изключително впечатлени и очаровани от професионализма и отдадеността на екипа на НАЛБ, Студентски съвет при УНСС в лицето на Кристиян Маджуров потърсиха отново НАЛБ във връзка с провеждането на баскетболния 3х3 турнир на УНСС и през 2017 година.

В турнира могат да участват само студенти от УНСС. Отборите са съставени от четирима състезатели – трима на терена.

Димитър Христов и Кристиян Маджуров по време на турнира през 2016 година
Димитър Христов и Кристиян Маджуров по време на турнира през 2016 година

Турнирът ще се проведе на 20.05.2017 година в зала Бонсист. Наградният фонд определено е изключително впечатляващ – 1500 лева. Таксата за участие на отбор е 40 лева.

По време на турнира ще бъдат проведени и два конкурса – за стрелба от зоната за три точки и за стрелба от линията за наказателни удари, като призьорите ще спечелят награди.

Заявки за участие могат да бъдат открити в кабинет 1009 в УНСС – в работен ден между 10:00 и 16:00 часа. Попълнените заявки отново се оставят в кабинет 1009, а крайният срок за записване е 19.05.2017 година.

Вярваме, че както и през миналата година, 3х3 турнирът на УНСС ще се превърне в чудесен баскетболен празник. Благодарим за доверието и за положителната оценка за работата ни! И през тази година ще дадем най-доброто от себе си и вярваме, че отново няма да разочароваме никого.

Редакция (19.05.2017 година, 18:00 часа): Преди минути Студентски съвет при УНСС ни информира, че съвместната ни дейност във връзка с предстоящия 3х3 турнир утре отпада. Причина за това е малкият брой отбори, който не е покрил очакванията на организаторите. От Националната аматьорска лига по баскетбол се извиняваме на всички, които под една или друга форма сме подвели. Решението на Студентски съвет при УНСС изненада и нас, тъй като никога до този момент не беше обявен минимален брой отбори, за да се проведе мероприятието.