Манол Герушин със специални музикални поздрави

696

Манол ГерушинКазват, че който пее зло не мисли. След като видите изпълненията на Манол Герушин несъмнено ще сте убедени в това твърдение.

Преди повече от половин година друг рефер в НАЛББоян Алексиев – попадна под светлините на прожекторите не със съдийските си качества, а със сензационно отиграване (припомнете си го ТУК). Сега видният шоумен Манол Герушин реши да забавлява участниците и феновете преди и по време на последната среща за изминалия уикенд. Честта да бъдат поздравени първи имаха отборите на Ботев 2012 и Паляците.

А между другото… Като споменахме Боян Алексиев, сега ни чуйте много внимателно! Наскоро във Фейсбук публикувахме интересен колаж, който можете да видите ТУК. И който отново ни напомня, че освен изключителни професионалисти, членовете на екипа на НАЛБ са и широкоскроени хора с чувство за хумор.

ТУК и ТУК пък ще откриете закачки с някои отбори.

Напомняме и че това не е първа подобна проява на Герушин, който много пъти е демонстрирал певческите си умения, но за първи път го стори и в залата. ТУК можете да си припомните една от изявите му, която още преди 2 години накара мнозина да си задават въпроси, свързани с възможността на един човек да притежава толкова много таланти.

Въпросната среща между Ботев 2012 и Паляците беше спечелена от отбора на Паляците, като остава загадка дали музикалните поздрави от Манол Герушин са повлияли негативно на Ботев 2012 или са подействали стимулиращо на „Паляците“. Разбира се, това, че голяма част от състезателите бяха твърде жадни по време на изпълненията на Герушин и не успяха да присъстват на целите му поздрави го отдаваме изцяло на умора. След изключителното представяне на Паляците пък мениджърският екип на Манол Герушин очаква да бъде потърсен с предложения, свързани с всички почивки по време на мачовете на тима.

По всичко изглежда, че младият шоумен вероятно се е прицелил към мястото на водещ по време на звездния уикенд на НАЛБ. Каквото и да мислите за изпълненията на Герушин, трябва да признаем, че той отново спечели мнозина с непринудеността на действията си.

А пък и забавлението би трябвало да е неизменна част от всичко, което правим, нали така?

А сега се насладете на изпълненията на Манол Герушин:

* В случай, че „нещо“ на записите не ви допадне, поемаме изцяло отговорност за лошото качество.