НАЛБ организира и турнир за купата

749

НАЛБ - ЕмблемаНАЛБ продължава да се развива!

От Националната аматьорска лига по баскетбол обявяваме, че през месец Юни 2012 година ще организираме и турнир за купата на НАЛБ, като този турнир няма да бъде обвързан с първенството, което се играе в момента.

За купата на НАЛБ могат да се запишат както отборите, играещи в настоящия сезон, така и нови отбори, които до момента не са участвали в лигата.

Формуляра, който трябва да изпратите на us_nalb@abv.bg, ако искате да се запишете, можете да намерите ТУК. Срокът за изпращане на формуляра е 22:00 часа на 18 май 2012 година, Петък.

Отборите, които не са участвали в първенството, трябва да внесат таксата си за картотека на техническата конференция (по 5 лева на състезател). За състезателите, които са участвали в първенството на НАЛБ, такса за картотека няма да има. ТУК можете да намерите бланката за картотека. Самата техническа конференция ще се проведе на 20 май 2012 година от 19:00 часа в залата на стадион “Локомотив”.

Таксата на отбор на среща е 80 лева, като всичко относно финансовите параметри и условията за участие е описано в Наредбата на лигата, която можете да намерите ТУК.

Националната аматьорска лига по баскетбол беше създадена този сезон, но бързо се утвърди с добрата си организация. В страницата на НАЛБ във Фейсбук – http://www.facebook.com/NALB.BG, можете да намерите пълна информация за лигата, както и снимки от всяка среща. След всеки кръг имаше подробни статии за изминалите мачове. По време на сезона бяха взети и интервюта от участници от всеки от отборите. Тях можете да намерите ТУК. Положителното мнение за лигата се споделя от всички, които са имали възможността да се докоснат до нея.

Първенството в НАЛБ вече е на етап плейофи, като на 01.05.2012 година са първите полуфинални серии. От 16:00 часа играят Своге – Светкавица, а от 17:30 часа един срещу друг излизат Локомотив и Хелга.

Ако имате въпроси, можете да пишете на имейла на НАЛБ (us_nalb@abv.bg) или да се обадите на някой от организаторите на мобилните телефони, посочени в края на Наредбата.