Павел Антонов с интервю след като завърши на върха в класацията за най-добър блокировач в турнира за купата на НАЛБ

667

ТУК обявихме призьорите в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016.

Очевидно интересът към индивидуалните класации не отстъства както от страна на участници и фенове, така и от страна на медиите.

16-годишният талант от отбора на Ботев 2012 Павел Антонов завърши турнира за купата на НАЛБ като най-добър блокировач с 2.25 чадъра средно на мач.

Въпреки че за турнира за купата на НАЛБ са предвидени индивидуални награди само за най-полезния състезател и за най-добрия реализатор на турнира, успехът на таланта от Враца определено няма да бъде забравен. Както може да се види в индивидуалния профил на Павел Антонов, постижението му е отразено, каквато е практиката и за всички състезатели, които заемат призови места – било то в индивидуални или отборни надпревари. По този начин, освен пълна информация за състезателя, в профила му може да бъде открита подробната му статистика, както и успехите му.

Именно това беше и първата награда за младока в кариерата му в НАЛБ, а телевизия Враца отрази подобаващо постижението.

Напомняме и че в момента тече гласуването за най-доброто изпълнение в НАЛБ за сезон 2015/2016, като отиграване на Антонов е сред номинираните. ТУК можете да откриете всички номинации, както и самото гласуване.

Поздравяваме Павел Антонов за постижението и се радваме, че Националната аматьорска лига по баскетбол дава възможност на толкова млади и талантливи състезатели да се развиват! Разбира се, адмирации за Ботев 2012 и за всички останали отбори, които дават поле за изява на младите! Адмирации и за телевизия Враца, както и за всички останали медии, които отразяват подобаващо подобни новини!

Не забравяйте и че в момента тече записването за сезон 2016/2017 в НАЛБ, като повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

А сега на вашето внимание представяме интервюто с Павел Антонов, излъчено на 09.08.2016 година по телевизия Враца: