Турнирът за купата на НАЛБ в София – записване и драфт

582

Турнир за купата на НАЛБЗаписването за турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 продължава с пълна сила. ТУК можете да откриете повече информация по въпроса.

До момента има официално записани 18 отбора, като до края на записването остават малко повече от 24 часа и се очаква бройката на участващите отбори да бъде поне колкото през сезон 2014/2015, когато в турнира за купата на НАЛБ участваха 20 тима, което със сигурност е огромно постижение, имайки предвид наближаващия „отпускарски сезон“.

Сред записалите се отбори има и нови за НАЛБ, както и такива с вече сериозни традиции в лигата.

ДрафтЗа състезателите, които все още не са си намерили отбор, организираме демонстративен мач, както вече сме го правили няколко пъти. По този начин желаещите ще могат да направят впечатление на вече създадени отбори, тъй като срокът за картотека няма да е изтекъл. По изключение ще бъде възможно и да бъде сформиран изцяло нов отбор от желаещите състезатели в драфта, въпреки че срокът за записване на нов отбор ще е изтекъл.

Двубоят за състезателите от драфта ще се проведе на 28.05.2016 година, Събота, от 16:30 часа в зала Овергаз Арена. Молбата ни е всички желаещи да бъдат в залата в 16:00 часа със светъл и тъмен екип, за да съумеем да стартираме в 16:30. Срещата ще бъде обслужена напълно безвъзмездно от екипа на НАЛБ, а участниците ще трябва да покрият единствено наема за залата. Демонстративният мач ще бъде записан, от него ще има и множество снимки.

Както можете да видите в секцията Драфт в сайта на НАЛБ, има доста състезатели, които все още си търсят отбори – ТУК.

ТУК можете да откриете събитието относно демонстративния мач за състезателите в драфта във Фейсбук.