Турнирът 3х3 на НАЛБ е този уикенд

621

Турнир 3х3На 25 и 26 Юли 2015 година ще се проведе традиционният 3х3 турнир, който слага край на сезона в Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Всички турнири през уикенда ще се проведат на външното игрище до зала Овергаз Арена.

В Събота е турнирът за подрастващи, като каним всички отбори да бъдат в Овергаз Арена най-късно в 9:30 часа, за да може турнирът да започне от 10:00. Ще бъде възможно и записване на място. Напомняме и че участието на всички отбори за подрастващи ще бъде напълно безплатно.

В Неделя, 26.07.2015 година, пък е турнирът за големите. Огромният интерес към 3х3 турнира за мъже е факт, като се очаква рекорден брой отбори. Началният час на турнира отново е 9:30, като идеята е първите мачове да стартират в 10:00. Записването на място до 9:30 часа също ще бъде възможно, но е препоръчително всички желаещи да пратят заявки за участие предварително.

Напомняме на участниците и да носят бели и тъмни тениски (потници) с номера, за да става по-лесно различаването между отделните отбори и състезателите във всеки отбор.

ТУК можете да прочетете Наредбата за турнира.

ТУК можете да видите правилата в сбит (табличен) вид.

ТУК можете да прочетете преведен и целия правилник за турнирите 3х3 на ФИБА.

ТУК можете да намерите заявката за участие, която трябва да попълните, като е необходимо да отбележите и за коя възраст се записвате. Попълнените заявки трябва да изпратите на имейл us_nalb@abv.bg.

ТУК пък ще намерите списъка за картотека. След като попълните нужната информация трябва да изпратите и този списък на имейл us_nalb@abv.bg, както и да го носите на самия турнир.

ТУК можете да намерите събитието относно турнира във Фейсбук.

Каним всички малки и големи приятели на баскетбола на 25 и 26.07.2015 година на външното игрище до зала Овергаз Арена, за да изпратим заедно изключително успешния сезон 2014/2015 в Националната аматьорска лига по баскетбол.

За повече информация и много интересни снимки, можете да посетите и страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG