Хебър (Пазарджик) е новият стар шампион на НАЛБ в Южна България

905

Отборът на Хебър (Пазарджик) спечели титлата на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018!

На 34 и 5 Март 2018 година в зала Васил Левски в град Пазарджик се проведе турнирът за определяне на шампиона на НАЛБ в Южна България за сезон 2017/2018. Участие в турнира взеха 7 отбора, ето го и крайното класиране:

1. Хебър (Пазарджик)
2. Монстарс-ГоуТуАдминс
3. Атлетик 95 Куклен
4. Сборная
5. Пинк Пантерс
6. Младост-Босилеград (Сърбия)
7. ТУ-Пловдив

Крайното класиране, както и класиранията в предварителните групи могат да бъдат открити ТУК.

За историята – шампионите на НАЛБ в Южна България:

Сезон 2015/2016 – Берое (Стара Загора)
Сезон 2016/2017 – Хебър (Пазарджик)
Сезон 2017/2018 – Хебър (Пазарджик)

Горди сме, че за трета поредна година турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол беше повече от чудесен. Радваме се и че възходящата линия, по която вървят начинанията ни в Южна България е повече от красноречива.

Турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018 беше белязан от изключително много положителни емоции, а общата снимка на двата финалиста – Хебър (Пазарджик) и Монстарс-ГоуТуАдминс – след края на надпреварата говори именно за това.

Качеството на баскетбол определено надмина очакванията на мнозина, нивото беше изключително високо. Турнирът със сигурност ще остави приятни спомени у участниците, като използваме възможността да поздравим всички за спортсменската игра, приятелския дух и невероятната атмосфера, която цареше по време на срещите.

В отборните профили на всички тимове има пълна галерия с индивидуални и отборни снимки – както с препратка към Фейсбук страницата на НАЛБ, така и в официалния сайт на НАЛБ.

На първите 3 тима са добавени постиженията им в отборните им профили, както и в индивидуалните такива на всички картотекирани състезатели за съответния турнир в съответния отбор.

Индивидуалните призьори могат да бъдат открити ТУК. В индивидуалните профили на всички състезатели, за които има информация във въпросната статия, са добавени и индивидуалните им постижения.

В индивидуалните профили на всички състезатели може да бъде открита и индивидуална статистика от турнира, както и обща такава от цялата кариера на дадения състезател в Националната аматьорска лига по баскетбол.

Турнирът на НАЛБ в Южна България за сезон 2017/2018 предизвика огромен интерес, а във Фейсбук може да откриете и още много информация, снимки и видео.

На второ място в турнира завърши отборът на Монстарс-ГоуТуАдминс.

Тимът завърши в подножието на върха, но най-големият успех до момента в историята на Монстарс-ГоуТуАдминс дойде именно в родния град на повечето състезатели в отбора, който е дългогодишен участник в първенството на НАЛБ.

Трети се класира тимът на Атлетик 95 Куклен.

След като през сезон 2015/2016 тимът от Куклен завърши на пето място в турнира на НАЛБ в Южна България, а през сезон 2016/2017 загуби с продължение в мача за третото място, оставайки на четвърто, през сезон 2017/2018 Атлетик 95 Куклен завърши с медал участието си в турнира на НАЛБ в Южна България, давайки нов ценен урок във връзка с ключа към успеха, а именно постоянството.

Честито на печелившите! За останалите се надяваме да има възможност за още по-добро представяме скоро.

Радваме се, че благодарение на турнира на НАЛБ в Южна България запечатахме много подобни незабравими моменти като този, този и този.

Надпреварата съвсем не беше лишена и от страхотни индивидуални представяния, за каквито можете да прочетете ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.

Благодарности и на всички медии, които отразиха начинанието ни в Южна България – ТУК и ТУК!

Определено турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол представляваше сериозен интерес и за феновете на баскетбола в Южна България.

Тридневният баскетболен празник в Пазарджик несъмнено беше повече от сполучлив, като от НАЛБ използваме възможността да благодарим за огромния интерес!

Турнирът стартира на 03.03.2018 година. Разбира се, всички 7 двубоя от турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България, проведени на 3 Март 2018 година по стара традиция в НАЛБ започнаха с националния химн на Република България.

В продължение на 3 дни участниците даваха всичко от себе си, за да стигнат до титлата на НАЛБ в Южна България. В крайна сметка големият победител е Хебър (Пазарджик). Тимът демонстрира изключителна класа, завършвайки надпреварата без загуба, като по този начин успя да дублира и титлата си от сезон 2016/2017. Хебър (Пазарджик) демонстрира страхотна игра, радвайки многобройните си фенове.

След края на турнира на НАЛБ в Южна България за сезон 2017/2018 с Хебър (Пазарджик) се снимаха и някои от ръководните фактори в град Пазарджик, а именно кметът на община Пазарджик Тодор Попов, както и председателят на сдружението „Пазарджик спортува“ Ренета Камберова, която връчи купите и медалите на първите два отбора в класирането и която е една от „новите Златни момичета“ на България по художествена гимнастика.

А кметът на община Пазарджик Тодор Попов беше видимо доволен както от събитието в град Пазарджик, а именно турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018, така и от страхотното представяне на Хебър (Пазарджик), като не пропусна да се окичи и с медал за първо място от турнира на НАЛБ.

Използваме възможността отново да благодарим на община Пазарджик за оказаното съдействие във връзка с турнира на НАЛБ в Южна България!

Напълно закономерно настроението в редиците на Хебър (Пазарджик) след триумфа в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018 беше повече от добро.

Инициативата на Националната аматьорска лига по баскетбол беше изпъстрена с незабравими моменти, част от които за щастие остават запечатани и могат да бъдат открити във Фейсбук страницата на НАЛБ – в различни рубрики – „Закачки с камерата“, „НАЛБ е социален феномен!“, „Артикули“, „Любима снимка в НАЛБ“ и много други. Тепърва очаквайте и още много интересни снимки от турнира на НАЛБ в Южна България за сезон 2017/2018 във Фейсбук страницата на НАЛБ.

А най-важното, разбира се, е че след турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2017/2018 можем да се похвалим с много снимки като тази.

Щастливи сме, че чрез дейността си НАЛБ отново предизвика много детски усмивки и вярваме, че сме успели да допринесем за предаването на любовта към играта нататък.

От любов към играта!

ТУК, ТУК и ТУК може да откриете и още такива. Тепърва предстои да ви показваме още много интересни снимки във Фейсбук страницата на НАЛБ.

Чрез линковете за всяка среща по-долу можете да откриете статистика от двубоя, множество снимки от него, както и видео от въпросната среща (което първоначално беше излъчено на живо, а след това може да бъде гледано и на запис):

ДатаСрещаРезултатИнформация и статистика

На вниманието на всички, които не са успели да изгледат индивидуалните конкурси – за стрелба от линията за наказателни удари, по забивки и за стрелба от зоната за три точки:

На вниманието и на всички, които не са успели да гледат награждаването в края на турнира:

От Националната аматьорска лига по баскетбол благодарим на всички, благодарение на които турнирът на НАЛБ в Южна България стана реалност и през сезон 2017/2018!

Благодарим на всички участници! Благодарим на всички фенове! Благодарим на всички деца и подрастващи, които за пореден път осмислиха по невероятен начин дейността ни! Благодарим на община Пазарджик и на всички от страна на домакините за гостоприемството! Благодарим на всички медии за интереса към начинанията ни! Благодарим на всички съмишленици! Благодарим за всички положителни отзиви за дейността ни!

Поредният успешен турнир на НАЛБ остава в историята!

Южна България, благодарим!

За нас беше чест!