Четвъртфинали в турнира за купата на НАЛБ – гледайте и следете на живо срещите

425

На живо - НАЛБУтре, Събота, 23.07.2016 година, ще се изиграят четвъртфиналите от турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК можете да видите пълната програма за турнира за купата на НАЛБ.

И 4-те предстоящи срещи в Събота отново ще се проведат в зала Овергаз Арена. Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линкът за „Live Stream“-а на НАЛБ е един и същи: https://www.youtube.com/v/NBOAZB0fDVY?vq=hd1080&hd=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos. ТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Полуфиналите в турнира за купата на НАЛБ ще се изиграят в Неделя, 24.07.2016 година, а след края на четвъртфиналите очаквайте и нова статия относно двубоите между отборите в топ 4 от надпреварата.

Ето ги и линковете за статистиките от всички четвъртфинални срещи в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол:

НАЛБ23.07.2016 година, Събота – Овергаз Арена
13:00 Спортни Настилки-Зуум Дизайн – София Хоукс
14:45 Норт Уест – АктивТрейдс
16:30 Брикс – 61
18:15 Кучетата от Младост – София Лайънс

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG