НАЛБ с мачове в Троян и във Велико Търново

702

Чардафон-Орловец (Габрово) - Велико ТърновоСлед като на 17.01.2016 година стартира първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България, сега е време за нови мачове.

ТУК можете да си припомните първоначалната информация относно центъра на НАЛБ в Габрово, а ТУК ще откриете и подробности относно участниците в първенството.

На 17 Януари 2016 година беше изигран първият мач от първенството, като той противопостави отборите на Чардафон-Орловец (Габрово) и Велико Търново. Срещата се изигра в зала Орловец в Габрово и е част от първия кръг в първенството на НАЛБ в Габрово за сезон 2015/2016. ТУК можете да намерите пълен запис, както и множество снимки от откриването на сезон 2015/2016 в Централна България.

Другата среща не се състоя заради бедственото положение в Свищов, като двубоят беше отложен и ще бъде изигран през тази седмица.

Мачът между Ти Ес Ди Сървисиз-Троян и Академик Свищов ще се проведе на 30.01.2016 година от 13:00 часа в зала Чавдар в Троян. Статистиката от срещата ще може да бъде проследена на живо, като от мача също очаквайте множество снимки, както и пълен запис. Повече по въпроса, както и линк за проследяването на статистиката в реално време можете да откриете ТУК.

И така, въпреки че формално центърът на Националната аматьорска лига по баскетбол е ситуиран в Габрово, то мачове определено няма да се играят само в Габрово. Радваме се, че такива ще бъдат приемани както в Троян, така и във Велико Търново. ТУК можете да намерите пълната програма за редовния сезон.

Използваме възможността да благодарим за гостоприемството на всички участници! Благодарим и на Българското баскетболно общество, като именно участници в НАЛБ, които са част и от тази организация, допринасят изключително много за развитието на първенството на НАЛБ в Централна България. Радваме се, че баскетболът отново ще сплотява и ще обединява тези, които го обичат истински. Цел, която е заложена както при създаването на НАЛБ, така и при това на ББО. На всички участници пожелаваме успех!

А след края на първия кръг не пропускайте да видите и кой ще стане първият носител на наградата за най-полезен състезател на кръга в Централна България.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG