Записването в НАЛБ за сезон 2013/2014 продължава

534

НАЛБНационалната аматьорска лига по баскетбол се готви за своя трети сезон!

Интересът към лигата е голям, а броят на участващите отбори със сигурност ще бъде двуцифрено число.

За да запишете отбора си, е необходимо да попълните заявката за участие, която можете да намерите ТУК. След това е необходимо да изпратите заявката на имейл us_nalb@abv.bgЗаписването продължава до 22:00 часа на 15.09.2013 година (Неделя).

Двубоите от НАЛБ ще се провеждат в залата на стадион “Локомотив”, като програмата за дни и часове ще бъде съобразена и с желанията на отборите. За момента преобладаващото мнение е мачовете да продължат да се играят предимно през уикендите.

Право на участие в НАЛБ има всеки, който е навършил 18 години и не се състезава професионално. За всякакви изключения е необходимо да се обърнете към ръководството на НАЛБ.

След като отборът на Лъвовете беше събран в страницата на НАЛБ във Фейсбук, а през миналия сезон същото се случи и на София Булс, сега се търсят хора за нов отбор. В момента има петима желаещи, които да се включат, но трябват още състезатели. Ако нямате отбор, но искате да участвате в лигата, трябва просто да харесате един от последните статуси на НАЛБ в страницата на лигата във Фейсбук, а ние ще ви свържем с останалите желаещи за отбора.

Идеята е лигата да стартира в края на Септември или началото на Октомври и да приключи до края на месец Май. През месец Юни пък е планирано да се проведе традиционният турнир за купата на НАЛБ. В зависимост от броя на отборите ще се изготви подходящ календар.

Лигата разполага и със свой официален сайт, като там ще бъдат публикувани всички новини, резултати, програма и други, както и статистиките от всяка среща. Именно статистиките ще са новостта в НАЛБ през идния сезон. Статии, снимки, новини, класирания, резултати, история, награди (включително и такива за най-полезен състезател на всеки кръг), музика по време на срещите и други отново ще има, а за да добиете по-добра представа, можете да разгледате страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG.

Ръководството на НАЛБ продължава да следва идеите и концепцията си за развитие. Желанието ни е мачовете в НАЛБ да продължават да се превръщат в празник за участниците, организацията да е на високо ниво и всичко да се прави максимално правилно и коректно, както и на отборите да се предоставят оптимални условия.

ТУК можете да видите играта, която организира ръководството на лигата, като целта е да се познае кой е играчът, чийто силует е използван в първото лого на НАЛБ. Има и награди за петима от отгатналите.

Освен преференциите, свързани директно с баскетболната игра, ръководството на НАЛБ осигури сериозни намаления и отстъпки на участниците в лигата за фитнес в центъра на град София, както и за нощен бар, като дори се планират частни партита за общността от любители на баскетбола, образувала се покрай НАЛБ. Всеки състезател в лигата ще получи срещу таксата за картотека (от 10 лева за нов състезател и 5 за стар (който е играл вече в лигата)): състезателна карта, карта за отстъпки в размер на 20% за фитнес клуб и карта за отстъпки в размер на 10% в бар.

Абсолютно всичко за лигата можете да откриете в НаредбатаТУК.

В страницата на НАЛБ във Фейсбук пък можете да откриете цялата история на НАЛБ, включително и снимки от всеки един мач, който е игран в Националната аматьорска лига по баскетбол – https://www.facebook.com/NALB.BG

ТУК можете да намерите списъка, който трябва да попълните с имената на състезателите, които искате да картотекирате – този списък е необходим за техническата конференция.

ТУК пък можете да откриете тимовия лист, като попълнен такъв ще трябва да представяте преди началото на всеки мач на отбора си – с имената на състезателите, които ще вземат участие в съответната среща.

Ако имате някакви въпроси, можете да пишете на имейл us_nalb@abv.bg или да се обадите на някой от следните телефони: 0889 862 033 / 0894 262 838 – Мартин Механджиев.