Враца, благодарим!

9

Баскетболен празник във ВрацаНа 20.12.2014 година от Националната аматьорска лига по баскетбол за първи път организирахме мероприятие извън пределите на София. Въпреки че в първенствата на НАЛБ участват доста отбори от провинцията, досега подобен празник извън град София не беше провеждан.

По покана на Ботев 2012 НАЛБ гостува в град Враца. Залата на ПМГ беше препълнена, като впечатление направи и фактът, че сред зрителите имаше страшно много подрастващи. Няма как да подминем и сериозния медиен интерес към събитието.

ТУК можете да видите снимката, с която се обърнахме към всички участници в празника, като ТУК също благодарихме за отношението и на двата отбора. В страницата на НАЛБ във Фейсбук можете да намерите и албум със страшно много снимки от баскетболния празник на ВрацаТУК.

За нас беше истинско удоволствие да сме част от събитието. Беше истинско удоволствие да видим препълнената зала във Враца. Беше истинско удоволствие отново да почувстваме, че баскетболът е жив.

Баскетболен празник във ВрацаДвубоят между Ботев 2012 и Кучетата от Младост пък беше наистина интересен и оспорван, като вярваме, че именно той може да е запалил някое дете по любимата ни игра, а това би била най-голямата победа. Срещата ще бъде излъчена на запис по Римекс ТВ днес, 22.12.2014 година, от 20:00 часа. След това ще можете да я гледате и в канала на НАЛБ в YouTube.

Между другото, именно тази приятелска среща е и първата в България, в която една част траеше 12 минути.

Отново изказваме най-искрени благодарности на всички замесени в баскетболния празник!

Благодарности най-напред на целия отбор на Ботев 2012 за поканата и персонално на Христо Цветков и Михаил Иванов, които се бяха погрижили организацията да бъде на много високо ниво! Благодарности на гостуващия тим на Кучетата от Младост, който показа страхотно отношение и освен с баскетболни умения, зарадва и всички участници в двубоя със символични подаръци! Благодарности и на всички медии, които отразиха събитието! Специални благодарности за пореден път на телевизия Враца и на Георги Петров, благодарности на Римекс ТВ и Мария Георгиева, благодарности на Иван Въжаров, както и на Стоян Стоянов, благодарности на вестник Конкурент и на абсолютно всички други медии, които бяха съпричастни и които ги е грижа за спорта!

Разбира се, огромни благодарности и на всички фенове, защото това е смисълът на баскетбола! Благодарности за топлото посрещане и отношението!

НАЛБОт НАЛБ оставаме отворени за всякакви подобни инициативи, които са в интерес на баскетбола и от които любимият ни спорт би имал полза. С удоволствие ще продължим да се отзоваваме на подобни покани от каквито и да е места. Да виждаш толкова усмивки и такова обединение на цял град около баскетбола определено си струва. На линия сме за всичко, което се прави наистина от любов към играта. Благодарим!