Всички участници в НАЛБ с отстъпки за децата си при индивидуални тренировки

1000

ТУК можете да намерите всички официални партньори на Националната аматьорска лига по баскетбол. Благодарение на тези сътрудничества всички участници в НАЛБ ползват и отстъпки в съответните обекти и за съответните дейности.

Христо АнгеловСега се радваме да обявим и най-новото си сътрудничество. Става въпрос за индивидуални тренировки по баскетбол, водени от Христо Ангелов, който се състезава в отбора на Дефект-Вип Рипеър.

Децата на всички участници в Националната аматьорска лига по баскетбол ще ползват 20% отстъпка от стойността на тренировката. ТУК можете да откриете и Фейсбук страницата относно дейността.

Както знаете, голяма част от усилията ни отиват именно в създаване на любов към играта у подрастващите. Радваме се, че това е още една възможност това да се случи.

Ето и кратък клип, показващ малка част от естеството на работа и това, което може да постигне всяко дете:

А сега на вашето внимание представяме и няколко думи от самия Христо Ангелов:

Скъпи приятели на баскетболната игра,

За мен е чест да Ви представя първата индивидуална школа за баскетболни тренировки за момичета и момчета на различна възраст на територията на Република България.

Идеята ми за тази индивидуална школа за работа с деца беше породена от практиката ми като треньор в столични школи. Причината за това е липсата на индивидуално внимание към всеки един състезател и времевото ограничение на тренировъчния процес.

Чрез индивидуалните тренировки се обръща внимание на важните неща от баскетболната игра като индивидуални технически способности за придвижване в пределите на игрището с топка, координационни умения с топка и без топка, гъвкавост, бързина, ловкост и издръжливост на горни и долни крайници, специфични упражнения в зависимост от моментното състояние на състезателя и други важни за колективната игра умения.

Освен развитието на баскетболните умения на Вашите деца индивидуалната школа по баскетбол предлага и професионални консултации с квалифициран специалист – кинезитерапевт, който да проследява функционалното състояние на състезателите, това включва: преглед, тестване и оценка на функционалното състояние, провеждане на индивидуална процедура, включваща специализирани техники на кинезитерапията в зависимост от необходимостта на състезателя.

Тренировките се провеждат в салона на 123 СОУ “Стефан Стамболов”, тяхната продължителност е 75 минути, а цената на една тренировка е 10 лева.

За децата на всички участници в НАЛБ индивидуалната школа по баскетбол на Христо Тихомиров Ангелов има специална цена от 8 лева за тренировка!

Поздрави,

Христо Тихомиров Ангелов

Христо АнгеловОсвен с уменията си на баскетболния терен, „Бици“, както го наричат приятелите му, впечатли и с наградата, която получи наскоро от Столична община. Призът „Скритото добро“ се присъжда за развитието на спорта сред децата, хората с увреждания, както и за активна гражданска позиция по отношение на доброволчеството в спорта. Ангелов работи в Център за хора с ментални увреждания.

Още веднъж поздравяваме Бици за цялостната му дейност, като се надяваме и идеята му за индивидуалните тренировки тепърва да търпи много сериозно развитие!

P.S. Напълно отворени сме към всякакви подобни положителни инициативи, от които големият печеливш би бил баскетболът.