Възможност да превърнете хобито си в работа

НАЛБСлед като ТУК ви представихме множество участия в телевизионни реклами на състезатели, които участват в Националната аматьорска лига по баскетбол, сега имаме ново предложение към всички участници и фенове на НАЛБ.

От InPlay Sports Data предлагат чрез НАЛБ възможност за работа на всички участници и фенове на Националната аматьорска лига по баскетбол. Компанията е водещ световен доставчик на онлайн спортно съдържание и неговото разпространение. Водени от най-съвременни технологии InPlay Sports Data предоставя на широката си клиентска база висококачествени продукти на данни и цифрово съдържание в целия свят. Компанията има специализирани екипи в целия свят, за да се гарантира цялостното отразяване на спортните събития и точност на данните в различните часови зони. Дейността на компанията спомага и за спортните залози, особено за тези в реално време.

InPlay Sports DataОт InPlay Sports Data търсят мотивирани хора за разширяващия се екип на компанията в София. Първоначалната роля на желаещите ще бъде съсредоточена върху актуализиране и наблюдение на различни спортни събития, включително баскетбол.

Изискванията към желаещите са свързани с отлично владеене на говорим английски, страст към спорта и сериозно обръщане на внимание на детайлите.

Възможностите са свързани с израстване в йерархията, работа по обмен в чужбина, гъвкаво работно време.

ТУК можете да откриете обявата в една от водещите онлайн платформи за предлагане и намиране на работа.

Иван ИвановТова, което от НАЛБ предлагаме обаче, е директен контакт с една от водещите фигури в компанията. Става дума за дългогодишния участник в Националната аматьорска лига по баскетбол Иван Иванов, който през настоящия сезон се състезава във Фитстоун.

За повече детайли можете да се свържете директно с него на имейл адрес ivan.ivanov@inplaysd.com, а при желание можете да пишете и до НАЛБ, а ние ще осъществим директната връзка с него – us_nalb@abv.bg.

Молбата ни е, ако кандидатствате по обявата в горепосочения сайт, задължително в CV-то си да упоменете, че кандидатствате чрез НАЛБ. Имаме уверението, че абсолютно всички желаещи, които кандидатстват чрез Националната аматьорска лига по баскетбол ще бъдат поканени на интервю за свободните места.

Вярваме, че това е страхотна възможност за всеки, който има желание да се занимава с баскетбол и със спорт като цяло и в професионалното си развитие.

Радваме се и че баскетболното общество, изградено около НАЛБ през последните 6 години има нова добра възможност. Благодарим за доверието на всички, които търсят желаещи за своята дейност именно чрез НАЛБ! Това само показва, че Националната аматьорска лига по баскетбол е уважавана организация от изключително сериозни компании и те могат да разчитат на нея, когато става дума за отговорна дейност. Разбира се, това означава и че участниците в НАЛБ са ценени, и неслучайно им се предоставя поредна възможност. А вярваме, че няма и да бъде последната.

При положителен изход от настоящата кампания за всички страни, от InPlay Sports Data гарантират и че ще продължат да търсят служители най-напред в НАЛБ.