Гледайте и следете на живо първите полуфинали във втора дивизия в НАЛБ

Гледай на живо - НАЛБДнес, Сряда, 07.06.2017 година, стартират първите полуфинални срещи във втора дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2016/2017.

И 2-те срещи ще се проведат в Овергаз Арена. През тази седмица ще има още много мачове в Националната аматьорска лига по баскетбол, но за вторите полуфинални двубои, както и за срещите от турнира за купата на НАЛБ ще има отделни статии.

В тази статия ще откриете информация само за първите полуфинални двубои във втора дивизия.

На живоРазбира се, продължаваме да излъчваме двубоите на живо с картина. Продължаваме да отразяваме и статистиките от срещите в реално време. След края на сезон 2015/2016 направихме доста стъпки към това да бъде подобрено качеството на живото излъчване на двубоите, закупихме нова и скъпа техника. Надяваме се, че то ще се подобрява още и до края на сезона. Преди известно време пък огромните ни усилия в посока по време на излъчването през цялото време да се вижда и резултатът от срещата бяха увенчани с успех. ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линк за „Live Stream“-а на НАЛБ: https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCKgjDIzjGRvEdqLjjpC-B_w&vq=hd1080&hd=1&autoplay=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos. ТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Плейофи

Повече за плейофите в Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2016/2017 можете да прочетете ТУК.

Ето ги и линковете за всяка от първите полуфинални срещи в плейофите на втора дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2016/2017 – по този начин лесно ще откриете линк за статистиката от двубоя, а след края му – пълен видеозапис и снимки от срещата:

07.06.2017 година, Сряда – Овергаз Арена
21:00 София Хоукс — София Ентъртейнмънт

08.06.2017 година, Четвъртък – Овергаз Арена
21:45 Гуми-Нет — Фитстоун

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG