Гледайте и следете на живо срещите от НАЛБ – 1-2.07.2017 година

Гледай на живо - НАЛБДнес, Събота, 01.07.2017 година, продължаваме с пълна сила както с турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол, така и със заключителните двубои от първенството на НАЛБ в София. Стартират и дългоочакваните баражи за участие в първа и втора дивизия от първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018.

И 12-те срещи през уикенда ще се проведат в Овергаз Арена.

На живоРазбира се, продължаваме да излъчваме двубоите на живо с картина. Продължаваме да отразяваме и статистиките от срещите в реално време. След края на сезон 2015/2016 направихме доста стъпки към това да бъде подобрено качеството на живото излъчване на двубоите, закупихме нова и скъпа техника. Надяваме се, че то ще се подобрява още и до края на сезона. Преди известно време пък огромните ни усилия в посока по време на излъчването през цялото време да се вижда и резултатът от срещата бяха увенчани с успех. ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линк за „Live Stream“-а на НАЛБhttps://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCKgjDIzjGRvEdqLjjpC-B_w&vq=hd1080&hd=1&autoplay=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videosТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Плейофи

Повече за плейофите в Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2016/2017 можете да прочетете ТУК.

Турнир за купата на НАЛБПовече за турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2016/2017 пък можете да прочетете ТУК.

Моментната ситуация както в първенството, така и в турнира за купата на НАЛБ можете да откриете ТУК.

През този уикенд стартират и баражите за участие в дадена дивизия през сезон 2017/2018, като повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

Ето ги и линковете за всяка от срещите в уикенда на Националната аматьорска лига по баскетбол 1-2.07.2017 година – по този начин лесно ще откриете линк за статистиката от двубоя, а след края му – пълен видеозапис и снимки от срещата:

01.07.2017 година, Събота – Овергаз Арена
13:00 Паляците — Спорт и здраве (Кърджали) – турнир за купата, група А
14:45 София Скай Уокърс — Фитстоун – турнир за купата, група В
16:30 Топ Тен — Спорт и здраве (Кърджали) – турнир за купата, група А
18:15 Рейнджърс — Любимец – турнир за купата, група В

02.07.2017 година, Неделя – Овергаз Арена
09:30 Топ Тен — Паляците – турнир за купата, група А
11:15 Атлетик 95 Куклен — Волтрон – първенство, втори финал в трета дивизия, 1:0 за Атлетик 95 Куклен
13:00 Титаните — Фантомс – първенство, бараж за участие във втора дивизия
14:45 Кучетата от Младост Б — Кралете – първенство, бараж за участие във втора дивизия
16:30 Кучетата от Младост — Гуми-Нет – първенство, бараж за участие в първа дивизия
18:15 ФитСпо Баскет — Монстарс – първенство, бараж за участие в първа дивизия
20:00 Ероус — София Ентъртейнмънт – първенство, бараж за участие в първа дивизия
21:45 Фитстоун — В.И.С. – турнир за купата, група В

*Както знаете, във всички плейофни серии, както и в баражите от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол се играе до 2 победи от 3 мача.

Както вече стана ясно, 12-те двубоя в предстоящия уикенд са изцяло в памет на Веселин Господинов, като повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG