Гледайте и следете на живо финалите в турнира за купата на НАЛБ

730

Гледай на живо - НАЛБДнес, Събота, 29.07.2017 година, ще се изиграят финалите в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2016/2017.

И двете срещи ще се проведат в Овергаз Арена.

На живоРазбира се, продължаваме да излъчваме двубоите на живо с картина. Продължаваме да отразяваме и статистиките от срещите в реално време. След края на сезон 2015/2016 направихме доста стъпки към това да бъде подобрено качеството на живото излъчване на двубоите, закупихме нова и скъпа техника. Надяваме се, че то ще се подобрява още и до края на сезона. Преди известно време пък огромните ни усилия в посока по време на излъчването през цялото време да се вижда и резултатът от срещата бяха увенчани с успех. ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линк за „Live Stream“-а на НАЛБhttps://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCKgjDIzjGRvEdqLjjpC-B_w&vq=hd1080&hd=1&autoplay=1 и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videosТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Турнир за купата на НАЛБПовече за турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2016/2017 пък можете да прочетете ТУК.

Ето ги и линковете за всеки от заключителните двубои в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2016/2017 – по този начин лесно ще откриете линк за статистиката от двубоя, а след края му – пълен видеозапис и снимки от срещата:

29.07.2017 година, Неделя – Овергаз Арена
13:00 Сейнтс — Кучетата от Младост
16:00 Ботев 2012 — Паляците

От 14:30 часа, между двата двубоя ще се проведат традиционните конкурси – за стрелба от линията за наказателни удари, за стрелба от зоната за три точки и по забивки.

Утре, Неделя, 30.07.2017 година, пък е официалното закриване на изключително успешния и продължителен сезон 2016/2017 в Националната аматьорска лига по баскетбол. Тогава ще се проведе традиционният 3х3 турнир.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG