Записване за турнира “Веселин Господинов”, 35+

372

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че за трета поредна година ще организираме турнира “Веселин Господинов” в памет на нашия приятел Веско Господинов, който ни напусна внезапно.

ТУК може да прочетете повече по въпроса.

През 2019 година турнирът “Веселин Господинов” отново ще се проведе непосредствено преди старта на първенството. Надпреварата ще се състои на 14 и 15 Септември 2019 година в зала Овергаз Арена в София.

Състезателите, които имат право да участват в турнира “Веселин Господинов”, трябва да бъдат на поне 35-годишна възраст – родени не по-късно от 1984 година.

Както знаете, Веселин Господинов е първият и единствен засега състезател, влязъл в Залата на славата на НАЛБ.

Как да се запишете за участие в турнира “Веселин Господинов”, организиран от НАЛБ?

ТУК можете да откриете заявката, която трябва да попълните и изпратите на имейл us_nalb@abv.bg – крайният срок за подаване на заявки е 22:00 часа на 5 Септември 2019 година, Четвъртък.

ТУК може да откриете Правилата за турнира.

ТУК може да откриете списъка за картотека, какъвто трябва да бъде представен от ръководителя на всеки отбор най-напред в електронен формат (до 22:00 часа на 7 Септември 2019 година, Събота), а след това и на хартиен носител (преди първия мач на отбора в турнира).

ТУК ще откриете тимовия лист, какъвто трябва да представя всеки отбор преди началото на всяка своя среща.

Останалите документи са същите, които се използват и за първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020 (могат да бъдат открити и в долното меню в сайта на НАЛБ):

Това ще е третото поредно издание на турнира “Веселин Господинов”.

ТУК може да си припомните пълната информация относно първия турнир “Веселин Господинов”, организиран от НАЛБ, а ТУК ще видите и призьорите в надпреварата.

ТУК пък може да прочетете повече за турнира “Веселин Господинов”, проведен през 2018 година – в началото на сезон 2018/2019.

Разбира се, за всичко останало вероятно е напълно излишно да пишем. Всички двубои ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube, от всяка среща ще има множество снимкипълната статистика от всеки мач ще бъде излъчвана и в реално времеАбсолютно всичко на турнира “Веселин Господинов” ще се случва изцяло и само по високите стандарти, създадени и утвърдени в НАЛБ.

Никога няма да те забравим, приятелю! Оставаш завинаги един от нас!