Записване за турнира “Веселин Господинов”, 35+

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че за втора поредна година ще организираме турнира “Веселин Господинов” в памет на нашия приятел Веско Господинов, който ни напусна внезапно.

ТУК може да прочетете повече по въпроса.

През 2018 година турнирът “Веселин Господинов” отново ще се проведе непосредствено преди старта на първенството. Надпреварата ще се състои на 22 и 23 Септември 2018 година в зала Овергаз Арена в София.

Състезателите, които имат право да участват в турнира “Веселин Господинов”, трябва да бъдат на поне 35-годишна възраст – родени не по-късно от 1983 година.

Както знаете, Веселин Господинов е първият и единствен засега състезател, влязъл в Залата на славата на НАЛБ.

Как да се запишете за участие в турнира “Веселин Господинов”, организиран от НАЛБ?

ТУК можете да откриете заявка, която трябва да попълните и изпратите на имейл us_nalb@abv.bg – крайният срок за подаване на заявки е 22:00 часа на 10 Септември 2018 година, Понеделник.

ТУК може да откриете Наредбата за турнира.

ТУК може да откриете списъка за картотека, какъвто трябва да бъде представен от ръководителя на всеки отбор най-напред в електронен формат (до 22:00 часа на 15 Септември 2018 година, Събота), а след това и на хартиен носител (преди първия мач на отбора в турнира).

ТУК ще откриете тимовия лист, какъвто трябва да представя всеки отбор преди началото на всяка своя среща.

Останалите документи са същите, които се използват и за първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019 (могат да бъдат открити и в долното меню в сайта на НАЛБ):

Разбира се, за всичко останало вероятно е напълно излишно да пишем. Всички двубои ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube, от всяка среща ще има множество снимки, пълната статистика от всеки мач ще бъде излъчвана и в реално времеАбсолютно всичко на турнира “Веселин Господинов” ще се случва изцяло и само по високите стандарти, създадени и утвърдени в НАЛБ.

Програмата за турнира ще бъде изготвена след тегленето на жребия на 17.09.2018 година.

ТУК може да си припомните пълната информация относно първия турнир “Веселин Господинов”, организиран от НАЛБ, а ТУК ще видите и призьорите в надпреварата.

Никога няма да те забравим, приятелю! Оставаш завинаги един от нас!