За екипировката на отборите в НАЛБ

828

ТомиВ продължение на статията „НАЛБ продължава съвместната си дейност и с фирмата за екипировка Томи“, искаме да представим и новата екипировка на отбори, които участват в НАЛБ.

Съвместната дейност на НАЛБ с Томи датира от доста време, като именно ТУК можете да откриете и всички преференции, които ползват участниците в НАЛБ в Томи.

Продуктите, изработени от Томи, са едни от най-търсените артикули на Националната аматьорска лига по баскетбол, а сега искаме да ви представим и всички отбори, на чиито екипи прави впечатление и емблемата на НАЛБ (натиснете върху името на отбора, за да видите отборна снимка с въпросната екипировка):

Сезон 2014/2015

Блейдс
Олд Таймърс
Фитстоун
Фантомс
Норт Уест

Сезон 2015/2016

Саут Парк
Скритите Лимонки
Олд Таймърс
Норт Уест
Фантомс
Фитстоун
Дървоядите
Монстарс
Микс
Ентъртейнмънт
Брикс
Блу Девилс
Дюдс – екипите не са правени чрез НАЛБ, но въпреки това от Дюдс решават емблемата на НАЛБ да фигурира на екипите им; след промяната на името на отбора на Джобтайгър Дюдс, от тима продължават да поставят емблемата на НАЛБ на своите екипи
Дефект-Вип Рипеър – както и Дюдс, от Дефект-Вип Рипеър пожелават емблемата на НАЛБ да фигурира на екипите им, въпреки че не са ползвали съдействието на НАЛБ при направата им
Паляците
– екипировката на отбора не е подменена изцяло, но от тима също вече се обръщат към НАЛБ за съдействие за новите си екипи

Както се вижда, отборите, поръчали веднъж екипировката си чрез НАЛБ, нямат проблеми и да я допълват след това чрез НАЛБ – при необходимост от още екипи.

Радваме се, че наличието на емблемата на НАЛБ върху екипите на отборите се превръща в приятна тенденция. Тенденция, която отново показва и привързаността към баскетболната общност, създадена и развиваща се и покрай цялостната дейност на НАЛБ. А се радваме и изключително много, че можем да съдействаме на всички за направата на екипировка максимално евтино, качествено, бързо и удобно. Имаме пълна готовност да съдействаме на всички останали желаещи.

Благодарим на всички отбори, използвали съдействието на НАЛБ и поставили емблемата на НАЛБ върху екипите си! Благодарим и на фирмата за екипировка Томи!

ТУК можете да откриете всички артикули на НАЛБ, ТУКвсички партньори, а ТУКвсички обекти, в които участниците в НАЛБ ползват отстъпки.

Редакция (14.08.2016 година, 11:00 часа): Статията е актуализирана с информация и за нови отбори, които се обръщат към НАЛБ за изготвяне на екипировката си.