Звездният уикенд на НАЛБ стартира с кампанията „Предай любовта към играта нататък“

801

НАЛБТрадиционните мачове на звездите за участниците в Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 ще се проведат на 20.12.2015 година в зала Овергаз Арена.

Съвсем скоро ще станат ясни участниците в мачовете на звездите (ще има отделен мач за отборите от втора дивизия и отделен мач за отборите от първа дивизия). За самите мачове на звездите ще има отделни статии.

За този сезон обаче от НАЛБ сме подготвили по-дълга програма, засягаща звездния уикенд. Първата инициатива, с която ще стартираме на 20 Декември 2015 година, е кампанията „Предай любовта към играта нататък“.

Отдавна НАЛБ е много повече от просто една лига. Искаме все повече и повече хора да обикват баскетбола. В случая усилията ни ще бъдат насочени към най-малките чрез нещо иновативно.

Людмил КоларовПреди известно време предизвикахме всички отбори да се погрижат за екипировката на най-малките си фенове, както това направиха от Гуми-Нет за малкия Люси Коларов, чийто баща Иван Коларов се състезава в отбора.

На 20.12.2015 година от 11:30 часа каним всички участници в Националната аматьорска лига по баскетбол със своите деца, които са на възраст под 18 години. В рамките на час участниците в НАЛБ ще имат време да направят първи (за някои може и да не са първи) стъпки в предаването на любовта към играта на следващото поколение.

Инициативата е изцяло за сметка на НАЛБ, като от НАЛБ ще се погрижим и за организирането на различни игри, които допълнително да провокират интереса на подрастващите. Разбира се, ще имаме готовност и с подаръци за спомен за всички присъстващи.

Молбата ни е всички желаещи участници в НАЛБ да заявят участие с децата си до 22:00 часа на 15.12.2015 година, Вторник, за да имаме достатъчно време да организираме събитието според броя на присъстващите. Заявяването на участие става съвсем лесно, следвайки някой от начините да се свържете с нас: Контакти.

При интерес си запазваме правото тази кампания да стане традиция, и то не само по време на звездния уикенд в Националната аматьорска лига по баскетбол.

И така, програмата дотук за 20.12.2015 година, Неделя, Овергаз Арена:

11:30 часа „Предай любовта към играта нататък“

Заповядайте, за да предадем заедно любовта си към играта нататък!