Как се предлага брак по време на мач в НАЛБ?

1560

Цветан Георгиев и Петя ДелчеваВръщаме се към един от най-емоционалните положителни моменти през сезон 2016/2017 в Националната аматьорска лига по баскетбол.

Как се предлага брак по време на мач в НАЛБ?

Лекция от Цветан Георгиев.

28.05.2017 година. Враца. Природо-математическата гимназия „Академик Иван Ценов“. Традиционният турнир за купата на Враца, организиран съвместно с НАЛБ. Последен двубой от надпреварата. София Лайънс – Ботев 2012.

Няколко месеца по-рано Цветан Георгиев ни попита съвсем дискретно какво мислим за идеята. Тя беше чудесна. Оставаше само да преценим кога ще е най-удачният момент. А Цветан несъмнено го уцели.

Томбола. Всички зрители на турнира получаваха листчета с номерца. На полувремето на всеки един от двубоите на домакините от Ботев 2012 раздавахме артикули на НАЛБ на един от зрителите. Цветан Георгиев като представител на домакините и представител на НАЛБ се беше заел със задачата.

Никой не се сети обаче, че случайно полувремето на последния мач на Ботев 2012 отмина, а томбола нямаше. Затова пък мачът беше прекъснат към края му.

Тя си мислеше, че е спечелила награда от томбола, а всъщност се оказа съвсем друго…

Да! НАЛБ е социален феномен! Поредното доказателство е тук.

Емоционалното видео, което от Националната аматьорска лига по баскетбол публикувахме на 29.05.2017 година беше достигнато от почти половин милион потребители във Фейсбук. Стотици хиляди гледаха, коментираха и разпространяваха тези малко над 3 минути невероятна емоция.

Припомнете си отново всичко това:

ЕТО ТОВА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО В НАЛБ!

От Националната аматьорска лига по баскетбол отново пожелаваме много щастие на бъдещото семейство Георгиеви! Поздравяваме Цветан Георгиев за смелостта! Радваме се и се гордеем, че е част от екипа на НАЛБ! Щастливи сме, че станахме свидетели на този красив момент от живота на Петя и Цветан!

И няколко снимки, с които отново да преживеете всичко това:

Цветан Георгиев и Петя Делчева

Цветан Георгиев и Петя Делчева

Цветан Георгиев и Петя Делчева

Цветан Георгиев и Петя Делчева

Цветан Георгиев и Петя Делчева

Цветан Георгиев и Петя Делчева