Мартин Митренцев – MVP на XIX кръг във II дивизия

488

Мартин Митренцев от отбора на Кабайерос е най-полезният състезател на деветнадесетия кръг във втора дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020Митренцев ще получи наградата си преди следващия мач на отбора си. ТУК можете да откриете оставащите мачове от редовния сезон, а ТУК – информация за настоящата ситуация във връзка с извънредното положение в България. ТУК пък можете да си припомните критериите за определяне на най-полезен състезател на кръга, които остават непроменени за поредна година.

Мартин Митренцев:

Националност: bul България
Позиция: Леко крило
Дата на раждане: 20.06.1992 г.
Ръст (см): 190
Тегло (кг): 93
Град: София
№ Картотека: 20191862
Настоящ Отбор: Кабайерос

Статистиката му в НАЛБ до момента:

НАЛБ-мъже

СезонОтборPTSREBASTSTBSGPMPG2P%3P%FT%PPGRPGAPGSPGBPGFPGEFF
2019/20Кабайерос216146111222224.639.927.550.09.86.60.50.50.11.57.4
Общо-216146111222224.639.927.5509.86.60.50.50.11.57.4

Двубой:

Резултат

Отбор1234T
Дървоядите1820152073
Кабайерос1716222075

Мартин Митренцев в двубоя:

12 точки (6/10 за 2 точки и 0/1 за 3 точки), 8 борби (3 в нападение) и 2 асистенции за коефициент от 16 и по-малко от 18 минути на терена.

Постиженията на Мартин Митренцев в НАЛБ до момента:

MVP (Най-полезен състезател) на кръга във Втора дивизия: XIX кръг 2019/2020

Интересен факт е, че Мартин Митренцев не събра най-много точки за класацията за най-полезен състезател на кръга. Най-много точки за класацията за най-полезен състезател на кръга събра Мартин Сечков от Кучетата от Младост. Той постигна коефициент от 33, а тимът му се наложи над Джобтайгър Дюдс с 1 точка разлика. По този начин Сечков събира 32 точки за класацията. На второ място е Филип Неделчев от Кабайерос с 15 точки за класацията (коефициент от 17 и победа на тима му с 2 точки разлика над Дървоядите). Те обаче вече са достигали до отличието през настоящия сезон, а според правилата, описани ТУК, един състезател може да грабне материалната награда само веднъж на сезон. Постижението им, разбира се, също остава в историята, като е отразено и в индивидуалните им профили – ТУК и ТУК. С по 13 точки за класацията и с коефициент от по 16 са съотборниците Теодор Велчев и Мартин Митренцев от Кабайерос. При подобно равенство по принцип се гледа отборът на кой от състезателите е спечелил своя двубой с по-малка разлика. Очевидно тук също имаме равенство. Следващият критерий е свързан с отбелязаните точки в двубоя. Теодор Велчев има 19 точки в срещата, а Мартин Митренцев – 12. Така или иначе обаче Теодор Велчев вече е достигал до материалната награда през настоящия сезон, а постижението му също остава в историята, като е отразено и в индивидуалния му профил. На пето място е Маргарит Рунев от Кучетата от Младост с 13 точки за класацията (коефициент от 14).

За историята:

Най-полезен състезател на деветнадесетия кръг във втора дивизия: Мартин Сечков (Кучетата от Младост), Филип Неделчев (Кабайерос), Теодор Велчев (Кабайерос), Мартин Митренцев (Кабайерос)

Най-висок коефициент в кръга (на база на статистиките, а не на класацията за най-полезен състезател) постигна Мартин Сечков от Кучетата от Младост – 33. Бойко Иванов от Дървоядите и Дилян Барбов от Атлетик 95 Куклен са с по 32. На четвърто място е Костадин Костов от Атлетик 95 Куклен с 28, а пети с коефициент от 26 остана Деан Кирилов от Миньор 2015 (Перник).

Най-много точки в кръга вкараха Мартин Сечков от Кучетата от Младост и Дилян Барбов от Атлетик 95 Куклен – по 29. Топ 3 допълва Джордже Даскалович от Паляците с 23. Илия Стоичков от Джобтайгър Дюдс е с 22. С по 21 точки се нареждат Христо Владимиров от Паляците и Костадин Костов от Атлетик 95 Куклен.

Най-много борби в кръга овладя Бойко Иванов от Дървоядите – 20. На второ място е Калеб Акенс от Фантомс с 19. Трети е Мартин Сечков от Кучетата от Младост със 17. Горан Маркович от Джобтайгър Дюдс е на четвърто място с 14. Топ 5 допълва Ахилеас Зикас от София Ентъртейнмънт с 13 борби.

С най-много асистенции в кръга приключи Борис Станков от Джобтайгър Дюдс – 11. Втори е Бойко Петков от Паляците с 10. Марио Александров от Кучетата от Младост е с 8. Цветалин Младенов от Миньор 2015 (Перник), както и Найден Найденов и Костадин Костов от Атлетик 95 Куклен са с по 7 точни завършващи подавания.

Най-добри “крадци” на кръга са Деян Вълчев от Фантомс и Георги Димитров от Скравена с по 6 откраднати топки. След тях с по 4 завършиха Кристиян Колев от Миньор 2015 (Перник), Кирил Дялков от Атлетик 95 Куклен, Георги Георгиев от Скравена, Мартин Сечков от Кучетата от Младост и Горан Маркович от Джобтайгър Дюдс.

Топ блокировачът в кръга е Горан Маркович от Джобтайгър Дюдс със 7 чадъра. Втори е Бойко Иванов от Дървоядите с 4. Владимир Гулев от Кабайерос, Георги Георгиев от Миньор 2015 (Перник) и Костадин Костов от Атлетик 95 Куклен са с по 3.

Най-полезният състезател на осемнадесетия кръг във втора дивизия за сезон 2019/2020 Мартин Сечков от Кучетата от Младост получи наградата си.

За историята:

Най-полезен състезател на първия кръг във втора дивизия: Иван Згурафов (Кабайерос)
Най-полезен състезател на втория кръг във втора дивизия: Калеб Акенс (Фантомс)
Най-полезен състезател на третия кръг във втора дивизия: Калеб Акенс (Фантомс), Иван Иванов (Кабайерос)
Най-полезен състезател на четвъртия кръг във втора дивизия: Славчо Нучев (Монстарс)
Най-полезен състезател на петия кръг във втора дивизия:
Георги Георгиев (Миньор 2015 (Перник))
Най-полезен състезател на шестия кръг във втора дивизия: Велизар Стефанов (Монстарс)
Най-полезен състезател на седмия кръг във втора дивизия: Джордже Даскалович (Паляците)
Най-полезен състезател на осмия кръг във втора дивизия: Дилян Барбов (Атлетик 95 Куклен)
Най-полезен състезател на деветия кръг във втора дивизия: Филип Неделчев (Кабайерос), Иван Згурафов (Кабайерос)
Най-полезен състезател на десетия кръг във втора дивизия: Георги Кръстев (Кучетата от Младост)
Най-полезен състезател на единадесетия кръг във втора дивизия: Велизар Стефанов (Монстарс), Иван Згурафов (Кабайерос), Никола Ангелов (Кабайерос)
Най-полезен състезател на дванадесетия кръг във втора дивизия: Найден Найденов (Атлетик 95 Куклен)
Най-полезен състезател на тринадесетия кръг във втора дивизия: Теодор Велчев (Кабайерос)
Най-полезен състезател на четиринадесетия кръг във втора дивизия: Бойко Иванов (Дървоядите)
Най-полезен състезател на петнадесетия кръг във втора дивизия: Александър Ангелов (Миньор 2015 (Перник))
Най-полезен състезател на шестнадесетия кръг във втора дивизия: Теодорос Зиакас (Фантомс)
Най-полезен състезател на седемнадесетия кръг във втора дивизия: Бойко Иванов (Дървоядите), Светослав Петров (Монстарс)
Най-полезен състезател на осемнадесетия кръг във втора дивизия: Бойко Иванов (Дървоядите), Мартин Сечков (Кучетата от Младост)
Най-полезен състезател на деветнадесетия кръг във втора дивизия: Мартин Сечков (Кучетата от Младост), Филип Неделчев (Кабайерос), Теодор Велчев (Кабайерос), Мартин Митренцев (Кабайерос)

Не пропускайте да ни следите във Фейсбук, където сме изключително активни: https://www.facebook.com/NALB.BG