Мачът за суперкупата на НАЛБ е на 13 Септември

566

Брикс - Норт УестМачът за суперкупата на Националната аматьорска лига по баскетбол ще се проведе на 13 Септември 2015 година, Неделя, от 16:30 часа в зала Овергаз Арена.

Срещата ще противопостави шампионите от Брикс и носителите на купата от Норт Уест. На практика двубоят ще бъде повторение на финала за купата на НАЛБ, в който отборът на Норт Уест се наложи с 3 точки разлика над Брикс в изключително драматичен и интересен мач, който можете да си припомните ТУК.

Двата тима ще бъдат в съставите си за новия сезон, като те ще представят имената на състезателите, които ще излязат в мача за суперкупата няколко дни по-рано. Техните състави за предстоящия сезон ще могат да бъдат допълвани до крайния срок за картотекиране за сезон 2015/2016. Състезатели, картотекирани преди мача за суперкупата обаче, няма да могат да бъдат изваждани от състава и картотекирани в друг отбор.

И така докато все още тече записването за сезон 2015/2016 (за което можете да прочетете повече ТУК), зрителите ще могат да станат свидетели на първия мач за суперкупата в историята на НАЛБ. Съответно Брикс или Норт Уест ще бъде първият носител на суперкупата на НАЛБ.

ТУК можете да видите събитието относно мача във Фейсбук.

Преди срещата се планира игра за всички състезатели, които все още са без отбори – за състезателите в драфта. Повече информация по въпроса ще има съвсем скоро.

Очаквайте и още информация относно много нови активности на НАЛБ.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG