НАЛБ в подкрепа на децата и младежите в Социален и младежки център „Св. Константин“

960

НАЛБОт Националната аматьорска лига по баскетбол бихме искали да обявим поредното си благородно начинание.

Този път става дума за реставрацията на баскетболен кош в Социален и младежки център „Св. Константин“.

Децата и младежите в центъра обичат да играят баскетбол, но както се вижда от снимката по-долу, за съжаление това не е възможно на този етап.

От НАЛБ се радваме, че отново всички заедно имаме възможността да помогнем. За реконструкцията на коша са необходими 915.00 лева, като до момента са събрани 175.00. Целта е сумата да бъде събрана до 16.07.2017 година. Т.е. за малко повече от 20 дни трябва да бъдат събрани 740 лева.

ТУК можете да прочетете повече по въпроса, а и да дарите средства онлайн.

Социален и младежки центърПълният текст към призива:

Фондация „Конкордия България“ подпомага деца и младежи от уязвими групи с основен фокус образование и насърчаване на трудовата реализация. Социални работници, педагози, психолози и други специалисти са ангажирани с осигуряване на адекватна помощ съобразно потребностите. 

Програмата на фондацията е разнообразна и така замислена, че да осигурява възможност на всички млади хора за занимания по интереси и за ползотворно използване на свободното време. Достойно място в нея е отредено на спорта и заниманията на открито.

Децата и младежите много обичат да играят баскетбол, но вече се чудят в коя от дупките да вкарват топката. След 8-9 години вярна служба, баскетболният кош в Социален и младежки център „Св. Константин“ има очевидна нужда от смяна, но за съжаление не е предвиден в годишния бюджет на фондацията.

Помогнете ни да осигурим нов баскетболен кош за радост на десетките деца и млади хора, които ще му се радват!

Няколко състезатели в Националната аматьорска лига по баскетбол се свързаха с нас с молба да подкрепим и това благородно начинание, а ние, разбира се, се отзоваваме на драго сърце. Вярваме, че оставащата сума ще бъде събрана доста бързо и лесно, познавайки обединеното общество около НАЛБ. Разчитаме и че след това състезателите, които се свързаха с нас, за да ни запознаят с тази инициатива, ще могат да ни изпратят и снимки на вече реновирания кош.

Благодарим предварително и за пореден път на всички съмишленици! Винаги, когато можем да направим добро за обществото под каквато и да е форма (и особено когато става дума и за баскетбол), НАЛБ е на разположение.