НАЛБ с партньорство и с електронна книжарница – Моливко

1027

МоливкоСлед като преди малко повече от месец обявихме партньорството си с Гуми-Нет, за което можете да прочетете повече ТУК, сега се радваме да обявим още една инициатива, от която участници и фенове на Националната аматьорска лига по баскетбол ще имат полза.

Става дума за сътрудничество с Molivko.com, като ТУК можете да видите сайта на книжарницата, а ТУКФейсбук страницата й. Продуктите на Моливко са много ценени, а електронната книжарница набира все по-голяма популярност.

Ползването на отстъпка е максимално лесно:

  1. Харесвате си продукт и с бутона „Купи“ пълните кошницата си с желаното количество от желания продукт.
  2. След това „влезете“ в кошницата си под продуктите избирате опцията „Използвай код за отстъпка“.
  3. Въвеждате код за отстъпка. В нашия случай кодът е NALB.
  4. След това избирате удобния за вас метод за плащане – с или без регистрация.

Различното и новото тук е, че няма да са необходими състезателни карти, за да се ползват отстъпки. Това е така, тъй като контактът с фирмата няма да е директен. Съответно, хора извън НАЛБ също ще могат да ползват отстъпките благодарение на НАЛБ.

Отстъпките за клиентите стартират от 3%, като по всяка вероятност при сериозно потребление чрез кода на НАЛБ, отстъпките ще бъдат увеличени. Другото ново в случая е, че до 3% от стойността на покупките от Моливко ще отделят за развитието на Националната аматьорска лига по баскетбол. С други думи, ще има макар и минимална полза за НАЛБ, когато клиенти ползват кода за отстъпка на НАЛБ.

Абсолютно всички други промоции и отстъпки, валидни за всички клиенти, ще бъдат валидни и когато се ползва отстъпката чрез НАЛБ. Т.е. ползването на отстъпка чрез кода на НАЛБ няма да ограничава по никакъв начин възползването и от други добри възможности.

Пожелаваме успех на нашите нови сътрудници от Моливко и се надяваме партньорството ни да бъде много дълго и изключително успешно!