НАЛБ с публична лекция в НСА „Васил Левски“

1076

НАЛБТУК можете да откриете новината в сайта на Националната спортна академия „Васил Левски“, а ето го и пълния текст:

Мениджърът и екипът на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ) с публична лекция в НСА „Васил Левски“.

На 25 ноември (сряда) от 14:00 часа в една от аулите на НСА „Васил Левски“ ще се проведе публична лекция с гост Мартин Механджиев, главен мениджър на един от най-атрактивните и набиращ голяма популярност проект в сферата на спорта у нас – Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ).

Лекцията има за цел да разкрие практическия опит и модела на мениджмънт и маркетинг на НАЛБ, като неразделна част от развитието на баскетбола.

Лекцията представлява интерес за студенти от специалностите „Спортен мениджмънт“, „Баскетбол“, „Волейбол“, както и други заинтересовани спортни специалисти. Идеята е лекцията да бъде под формата на диалог, като присъстващите се насърчават чрез въпроси да провокират гостите от екипа на НАЛБ към представянето на изключително интересната и практически ориентирана тематика.

Мартин Маринов Механджиев е роден през 1992 година в град София. През 2014 година е номиниран и избран за един от финалистите в конкурса „Студент на годината“, организиран от Националното представителство на студентските съвети в България. Класира се в топ 3 в категория „Спорт“, а причина за номинацията е дейността му свързана с Националната аматьорска лига по баскетбол. През 2015 година завършва бакалавърската си степен в УНСС в направление „Икономика и бизнес“ със специалност „Застраховане и социално дело“. В момента следва магистратура по „Маркетинг“.
Преди да се захване с НАЛБ организира множество корпоративни турнири. Идеята му за Националната аматьорска лига по баскетбол се ражда през 2011 година, когато е все още ученик. Приема каузата на НАЛБ като своя мисия. Мисия, с която постепенно заразява много хора. Професионализъм, коректност, справедливост, отдаденост, любов към играта – „ДНК-то“ в основата на НАЛБ. www.nalb.bg