Програмата до 23.10.2022 година включително е готова

233

Най-напред от Националната аматьорска лига по баскетбол поздравяваме всички с Деня на Независимостта на България!

Независимостта е нещо повече от правно положение на държавата, тя е състояние на националния дух.

Независимостта носи след себе си не само чувството на гордост, а и голямата отговорност да избираме сами!

Пожелаваме на всеки да се стреми неуморно и в крайна сметка да съумее да постигне това състояние, защото няма друг стандарт за лично достойнство освен независимостта. И нека помним, че само достоен и независим човек може да преодолее чувството за масова нищожност, ширещо се в нашето съвременно общество.

Честит празник! Нека бъдем преди всичко независими в мислите си и да взимаме най-мъдрите решения!

„Да живее свободна и независима България! Да живее Българският народ!“

Радваме се да обявим и че програмата до 23.10.2022 година включително – от сезон 2022/2023 в Националната аматьорска лига по баскетбол е готова. Тя може да бъде открита в сайта на НАЛБ.

ПРОГРАМА

В профила на всеки един отбор може да откриете и програмата за всички двубои на тима до съответната дата.

Скоро очаквайте нов материал, с който ще обявим програмата и до края на календарната 2022 година, а също скоро – и до края на редовния сезон.

Направата на програма за цял сезон, и то с 48 участващи отбора, разделени в 4 дивизии, несъмнено е сериозно предизвикателство. За нас обаче е изключително важно всички, които са част от голямото семейство на НАЛБ, да могат да си планират времето максимално целесъобразно, затова и за поредна година се стараем много бързо да изготвим пълна програма за сезона.

Вярваме, че професионализмът, който се стремим да поддържаме и усъвършенстваме вече дванадесета поредна година, е от фундаментално значение за развитието на НАЛБ, а също така и за максималното удовлетворение на всички, които са част от организацията.

Използваме възможността отново да благодарим на всички участници и партньори, които ще бъдат част от НАЛБ и през сезон 2022/2023! Пожелаваме успех на всички в дванадесетия пореден сезон на баскетболна организация номер едно в България!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ