Съставите за звездното шоу във втора дивизия на НАЛБ

164

We believeКакто знаете, на 17.12.2017 година, Неделя, в зала Овергаз Арена ще се проведе традиционният звезден уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за трета дивизия. Той е с начален час 13:30.

От 15:30 часа пък стартира мачът на звездите за втора дивизия. В тази статия ще откриете повече информация именно за него.

След края на първата част на срещата ще се проведе и финалният етап на конкурса за стрелба от линията за наказателни удари във втора дивизия, а след третата част – финалният етап на конкурса за стрелба от зоната за три точки във втора дивизия.

Повече за конкурсите можете да прочетете ТУК.

ТУК пък ще откриете събитието във Фейсбук относно звездния уикенд.

За участие в мача на звездите за втора дивизия са поканени 24 състезатели. 12 от тях са състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона в своя отбор. Останалите 12 места са за състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона, които не са първи по коефициент в собствените си отбори. При невъзможност на някого да участва, се кани следващият по коефициент. В случай, че отказалият състезател е единствен представител на своя тим, се кани състезател от същия отбор. В случай, че отборът е представен и от други състезатели, се кани следващият най-добър по коефициент, без значение от отбора. Стартовите петици са определени въз основа отново на коефициентите до момента през сезона. Разбира се, участието на всеки в звездния уикенд на НАЛБ ще бъде отразено и в индивидуалния му профил в сайта на НАЛБ, както може да се види за предишните години.

За поредна година отборите ще носят имената на нашите партньори Airball и Basketball Academy. Трябва да отбележим и че единият отбор в мача на звездите в НАЛБ ще носи името Airball за шеста поредна година (от седем възможни). Факт, който е поредното доказателство за успешната съвместна дейност. Basketball Academy е по-млад проект, който от Националната аматьорска лига по баскетбол подкрепяме от самото му създаване. Благодарим на всичките си партньори! Специални благодарности на Airball и Basketball Academy – две организации, които ни вдъхват както кураж, така и вяра, че има и други баскетболни организации в България, чиято цел не е лична изгода.

А ето ги и съставите на двата отбора:

Airball

Момчил Маринов (Виваком)
Филип Неделчев (Рапидо Куриери)
Николай Василев (Кралете)
Георги Гаджев (Дървоядите)
Веселин Филчев (Атлетик 95 Куклен)
––––––––––––––––
Кристиан Милев (Атлетик 95 Куклен)
Константин Близнаков (Джобтайгър Дюдс)
Христо Владимиров (Паляците)
Рангел Праматаров (Фитстоун)
Кристиян Шотев (Монстарс)
Нелсон Бориславов (София Ентъртейнмънт)
Симеон Иванов (Рапидо Куриери)

Треньорски щаб: Борислав Михайловски (Джобтайгър Дюдс), Радослав Цветков (Рапидо Куриери), Калоян Григоров (Кралете)

Basketball Academy

Иван Згурафов (Рапидо Куриери)
Стефан Стайнов (Атлетик 95 Куклен)
Денис Василев (Монстарс)
Павел Весели (Джобтайгър Дюдс)
Николай Рътаров (Компир)
––––––––––––––––
Бойко Петков (Паляците)
Иван Иванов (Виваком)
Марио Юруков (София Ентъртейнмънт)
Боян Гагов (Паляците)
Петър Попов (Кучетата от Младост Б)
Станислав Петров (Кралете)
Ясен Янков (Фитстоун)

Треньорски щаб: Иван Горев (Атлетик 95 Куклен), Любомир Праматаров (Фитстоун), Радослав Романов (Дървоядите)

По време на целия звезден уикенд очакваме много зрители, медии и официални гости. Каним всички приятели на НАЛБ и на баскетбола на 17.12.2017 година в зала Овергаз Арена. Нека за пореден път покажем огромния потенциал на баскетбола. Надяваме се, че няма да разочароваме никого. Благодарим за подкрепата!

*We believe*