Чардафон-Орловец (Габрово) и Политехника (София) с награди за спортсменство

467

НАЛБПостиженията на завършилите в топ 3 в редовния сезон от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България за сезон 2015/2016 вече са описани в отборните профили на тимовете, а също така и в индивидуалните профили на всички състезатели и треньори от съответните отбори.

И въпреки че борбата за отборните награди ще се състои по време на плейофите, след края на редовния сезон от НАЛБ връчваме и отборни награди. В случая става дума за награди за спортсменство.

Чардафон-Орловец (Габрово)Радваме се, че при 6 участващи отбора, 2 от тях заслужиха подобен приз.

Критерият в случая е много прост – съответният отбор да няма никакви дисциплинарни прояви по време на сезона (технически и дисквалифициращи нарушения). Отборите на Чардафон-Орловец (Габрово) и Политехника (София) завършиха без нито едно наказание от дисциплинарен характер. Трябва да признаем и че всички останали отбори от първенството на НАЛБ в Централна България завършиха сезона с по 1 техническо нарушение.

Политехника (София)Припомнете си и наградите за редовния сезон в Централна България, които са обявени до момента:

Идеална петица

Трите отбора ще получат наградите си преди следващите си мачове. Още веднъж поздравления и благодарности както за Чардафон-Орловец (Габрово) и Политехника (София), така и за всички останали отбори, които показваха коректност, положително отношение и разбиране по време на целия редовен сезон!

Макар и за първи сезон, съвместната дейност с всички участници в Централна България е на много високо ниво, за което сме изключително признателни!