Ангел Братанов: Ако сме в пълен състав, имаме големи шансове и за нещо повече от класиране в челото

295

Ръководителят на Движи Се-Проензи Ангел Братанов даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. Движи Се-Проензи завърши първия полусезон на второто място в класирането на Четвърта дивизия с баланс от 11 победи и 2 загуби. Ето какво каза Братанов относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Няма как да не съм доволен след 13 победи и само 2 загуби до този момент. Наистина можеше и само победи да имаме, но важното е да се забавляваме на терена и след мач да се почерпим доволни с момчетата!

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Целта ни е да се забавляваме и да сме здрави, всичко зависи от това! Ако сме в пълен състав, по време на плейофите имаме големи шансове и за нещо повече от класиране в челото.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– С всяка година ставате все по-добри в организацията! Естествено, има какво да подобрите, но като цяло няма нещо, за което да кажа, че не сте му обърнали внимание. Мисля, че всеки един от нас идва с удоволствие и си тръгва щастлив от залата, независимо от резултата. Вие сте отговорни за всичко това и ви благодаря, че продължавате да се подобрявате постоянно и да ни давате възможност да се насладим на любимата игра!

– Какво си пожелавате за новата година?

– Да сме здрави ние и семействата ни, да продължим с победите и да успеем да покажем още по-добра игра, защото не сме показали максимума все още.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Единственият план, който имаме, е свързан със забавлението и удоволствието от играта. Може би за догодина ще се подсилим с още някой състезател, за да не страдаме така в края на първенството от късата скамейка, но засега сме фокусирани върху настоящия сезон и целта ни е да печелим до края на сезона.