Артикули, сътрудничества, състезателни карти и отстъпки

606

НАЛБПърво, каним ви да разгледате секцията с артикули на НАЛБТУК. Тя може да бъде открита и в долното меню в сайта ни.

Невероятното отношение и привързаността на изключително много хора към каузата на НАЛБ, а разбира се и сериозното търсене на артикулите на НАЛБ, ни карат постоянно да мислим и в тази насока. Вече НАЛБ разполага със зимни и летни шалове, кърпи, тениски, потници, шорти, химикалки, чаши, магнити, ключодържатели, календари, вратовръзки, значки и други. Не трябва да подминаване и фактът, че НАЛБ е единствената организация в България, разполагаща с преведени актуалните баскетболни правила, а също така и с протоколи, утвърдени по всички стандарти.

Вече, както пише най-долу в секцията с артикули, всеки състезател и/или отбор може да персонализира почти всеки от артикулите на НАЛБ без това да се отразява на цените.

Във връзка с артикулите на НАЛБ скоро ще има и изненада. За поръчки можете да последвате секцията с контакти, която също се намира в долното меню на НАЛБ – ТУК.

ТопкаНещо, за което до момента сме писали само във Фейсбук – така изглеждат топките, с които се провеждат всички двубои от мъжкото първенство на НАЛБ. Топки, осигурени с любезното съдействие на един от новите ни сътрудници през този сезон, а именно Sport Vision.

ТопкаВъпреки че проблемите въобще с намиране на баскетболни топки, подходящи за жени, са сериозни, още от началото на сезона, макар и без сътрудничество, разполагаме с чисто нови и изключително качествени топки и за женското първенство на НАЛБ.

Освен новото сътрудничество със Sport Vision, през този сезон сключихме такова и със сериозната фирма за екипировка TOMY. ТУК или в долното меню в сайта на НАЛБ можете да разгледате и останалите ни партньори.

Състезателни картиВ тази връзка, абсолютно всеки състезател в НАЛБ получава състезателна карта (разбира се, това важи и за всяко длъжностно лице). Освен хубав спомен, състезателните карти могат да послужат на всички участници за ползване на отстъпки в различни обекти. Част от тях са: бар Драма, бар MyBar, фитнес Олимп, фитнес Гедон, фирма за екипировка TOMY, магазините на XenoBG и други.

КалендариНа всички състезатели и фенове, посетили залата в първите няколко мача от сезона на своя любим отбор, раздадохме и календарчета на НАЛБ. Ако някой все още не е получил такова, а иска, няма проблем да се свърже с нас или да ни потърси на място в залата.

За повече информация и много интересни снимки, можете да посетите и страницата на НАЛБ във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG