БНР със специално предаване за НАЛБ

1453

На 15.07.2019 година в ефира на Българското национално радио прозвуча издание на предаването “Нощен Хоризонт”, посветено на Националната аматьорска лига по баскетбол.

От основаването си през 1984 година до днес „Нощен Хоризонт“ провокира с любопитни теми вниманието на разнолика слушателска аудитория. Всеки ден от полунощ до 3 часа феновете на „нощния блок“ се срещат с проблеми на нашето всекидневие, главно извън сферата на политиката. В практиката на предаването е за гости в студиото да бъдат канени известни личности – философи, изкуствоведи, поети, артисти, музиканти, експерти в различни области. „Нощен Хоризонт“ има аудитория и в чужбина, а доказателство за това са многобройните обаждания от Австрия, Германия, САЩ, Италия, Гърция, Австралия и други. „Нощен Хоризонт“ е своеобразен отдушник, предаване, в което слушателят е неразривна част от цялостното звучене на пулса на нощта.

Гости в предаването в нощта на 14 срещу 15 Юли 2019 година бяха основателите и членове на ръководството на Националната аматьорска лига по баскетбол – Марин Механджиев и Мартин Механджиев. Предаването беше излъчено на живо по Българското национално радио, а по време на разговора се включиха и още трима членове на екипа на НАЛБВелико Минков, Цветан Кръстев и Иван Панов.

Обширното интервю с Марин Механджиев и Мартин Механджиев е на Станислава Пирчева от БНРТУК може да откриете и публикацията във Фейсбук страницата на „Нощен Хоризонт“, с която от Българското национално радио информираха аудиторията си за предстоящото гостуване на Механджиеви:

Националната аматьорска лига по баскетбол-НАЛБ е социален феномен! И ако не сте се убедили, че при положителни подбуди и вложена много, много любов в това, което правиш, всичко може да се постигне, то сега отново ще имате тази възможност.

Гостуват ни баща и син – двама души, които приемат мисията да дават всичко от себе си в името на баскетбола. Марин Механджиев и Мартин Механджиев след полунощ ще ни разкажат как се роди идеята за НАЛБ.

През какво преминаха за вече близо 10 години от създаването на организацията, а и какво им коства всичко това, за да превърнат НАЛБ в най-добре развитата организация за аматьорски баскетбол в Европа. Най-голямата баскетболна организация у нас. Организацията, зареждаща ежедневно с положителна енергия хиляди хора, които очакват с нетърпение изявите си в НАЛБ.

Мартин Механджиев е председател и мениджър на НАЛБ. Той ни гостува преди известно време след като получи поредно признание за усилията си в областта на спортния мениджмънт.

Марин Механджиев е заместник-председател и легендарен баскетболен рефер с куп признания и отличия, както от международната сцена, така и в България.

ВОДЕЩ: Станислава Пирчева-Ава
ЗВУКОРЕЖИСЬОР: Ралица Неделчева
МУЗИКАЛЕН РЕДАКТОР: Виктор Димитров
Ефирни:+359 889 202 207, +359 2 963 15 65, +359 2 93 36 743
Skype: noshtenhorizont
Слушайте онлайн: http://player.bnr.bg/

Сега на вашето внимание представяме цялото гостуване на Марин Механджиев и Мартин Механджиев в предаването “Нощен Хоризонт” на БНР:

Отново изказваме специални благодарности на БНР за вниманието към НАЛБ и обширното интервю с Марин Механджиев и Мартин Механджиев, както и за включването на Велико Минков, Цветан Кръстев и Иван Панов!