Булатса прекратява участието си в първенството за сезон 2019/2020

1045

От Националната аматьорска лига по баскетбол бихме искали да уведомим всички участници и фенове, че отборът на Булатса, състезаващ се в четвърта дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020, няма да доиграе оставащите си срещи от шампионата.

За всички двубои от втория полусезон, включително тези, които вече са изиграни, е присъдена служебна загуба за отбора на Булатса (0:20). Показателите на състезателите (както на представителите на Булатса, така и на тези на противниковите отбори) от вече изиграните срещи няма да бъдат анулирани и остават за историята.

Както знаете, Булатса е един от 46-те отбора, които участват в първенството на НАЛБ през настоящия сезон и от няколко месеца са декларирали участие в следващия шампионат. ТУК ще откриете повече информация по въпроса.

Ситуацията при Булатса от гледна точка на желание за участие в НАЛБ през следващия сезон е абсолютно същата като при отбора Ботев 2012 Б, който за съжаление също не завърши първенството през настоящата кампания.

Представителите на Булатса имаха огромно желание да завършат и настоящия сезон, като с нетърпение очакват възможността да се включат в НАЛБ отново. По-надолу ще откриете и официалната ни кореспонденция с генералния директор на ДП „Ръководство на въздушното движение“ господин Георги Пеев, от която ще стане пределно ясно какви са мотивите за прекратяване на участието на тима през настоящия сезон.

На 11.06.2020 година от НАЛБ получихме официално писмо от ДП РВД, което представяме на Вашето внимание – ТУК:

Сега на Вашето внимание представяме и официалния отговор на НАЛБ, изпратен на 12.06.2020 годинаТУК:

Отново повтаряме, че отборът на Булатса остава част от голямото семейство на НАЛБ и с нетърпение очакваме новите си баскетболни срещи с него.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ